Bülent Tulun: Transferler yanlış yapıldı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'a yenilmesinden sonra eleştiriler de gelmeye başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2010 Güncelleme 04 Şubat 2010, 09:12
Bülent Tulun: Transferler yanlış yapıldı

İÇİNDEKİLER

Eleştirilen hedef noktasında Galatasaray'ın devre arası yaptığı transferler vardı. Takvim Gazetesi'nin Bülent Tulun'la yaptığı söyleşide önemli noktaların altı çizildi...

* Galatasaray'ı Antalya maçında nasıl buldunuz?
Sarı-Kırmızılılar, enteresan noktalarda enterasan eksikleri olan bir takım. Bence zaten ellerinde yeterli oyuncu olan bölgelere yeni isimler alınırken, gerekli olan yerler, futbolcu alınması gereken bölgeler es geçildi. Galatasaray'ın yolladığı Necati bugün ihtiyaç olan bir adam. Galatasaray transfer politikası olarak kendini sorgulamalı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN ANLAŞTIĞI GOLCÜ İSİM

HASAN ŞAŞ'TAN ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLER


MUSTAFA DENİZLİ BEŞİKTAŞ'I BIRAKIYOR MU?


* Nereye transfer yapılmalıydı?
Galatasaray'ın 5 stoperi vardı. Gidilip bir altıncısı alındı. Oysa ki takımda 1 tane sol bek var. Sağ ayaklı Uğur'u sol bek oynatmak gibi bir lükse başvuruyorsunuz. 1 tane santrforunuz var. Görülen o ki Jo'nun sakatlığı ciddi. Bu da büyük bir sıkıntı. Yönetimin, çok ciddi bir strateji hatası var. Bunlar tribün için önemsiz. Tribündeki taraftar ne kadar yıldız gelirse o kadar mutlu olur. Tribünler işin mali kısmına, oyuncunun takıma gerekip gerekmediğine bakmaz. Taraftarlar, transferlerin seçim için yapıldığını da farketmez.

* Rijkaard'ı nasıl buldunuz?
Herhalde bu yönetim bu transferleri tek başına yapmadı. Sanırım Frank Rijkaard'a da sormuşlardır. Bu takımın teknik direktörü Rijkaard ise ona sorulmuştur diye düşünüyorum. En azından umuyorum. Ama Hollandalı teknik adam, "Sol beke ihtiyacım var, santrforumuzu bırakmayalım" demedi herhalde. Sonuçlarına katlanır. Skor olarak bir tarafa bırakalım... Oynanan oyun olarak çok kötü. Ciddi maç trafiğine girecek G.Saray'ı zor günler bekliyor.