Şeyh Arda için geliyor

İngiliz kulübünün Arap sahibinin, Jo'nun transferi sırasında yakın arkadaşı Haldun Üstünel'e "Arda'yı mutlaka istiyoruz. Sezon sonu oturup konuşalım ve anlaşalım" dediği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2010 Güncelleme 03 Şubat 2010, 09:39
Şeyh Arda için geliyor

İÇİNDEKİLER

Arda bir kez daha gündeme geldi
Manchester City'nin Arda Turan aşkı yeniden depreşti... Geçtiğimiz sezondan beri Galatasaray'ın yıldız futbolcusunun peşinde olan İngiliz kulübü Arda'yı bir kez daha gündemine aldı. M.City'nin Arap şeyhi Khaldoon Al Mubarak yakın arkadaşı olan Haldun Üstünel'e Arda Turan'a talip olduklarını söyledi.

EMRE Mİ ARDA TURAN MI?

DELGADO FİYASKOSU HABERİ İÇİN TIKLAYIN


GÜİZA, DAUM'U İKNA ETMEK ÜZERE! NEDEN Mİ?


DOS SANTOS'UN BABASI RİJKAARD'A NELER SÖYLEDİ?

Sezon sonu kapıyı çalacaklar
Khaldoon Al Mubarak'ın Üstünel'e, "Arda'nın sizin için ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ben de kendisini hayranlıkla izliyorum. Eğer sezon sonunda satmaya karar verirseniz onu renklerimize bağlamak isteriz. Para konusunda bir problemin yaşanacağını düşünmüyorum. Yeter ki siz kabul edin" dedi. Bu gelişmeden sonra M.City'nin sezon sonu Arda için Galatasaray'ın kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

50 yaşında başkan olmak istiyorum

Galatasaray Dergisi'nin Şubat sayısına konuşan Arda futbolu bıraktıktan sonra Sarı-Kırmızılı kulüpte yönetici olmak istediğini söyledi. Arda, "50 yaşında Galatasaray'a başkan olmak istiyorum. Bu benim için olmayacak birşey değil" diye konuştu.

Kayseri Ali Turan için G.Saray'ı topa tuttu

kKayserispor oyuncularını ayarttığı gerekçesiyle G.Saray'ı kendi resmi internet sitesinden kınadı. Açıklamada, "Galatasaray geçmişte de oyuncumuz Gökhan Ünal'ı bizden koparmak için hiçbir etik kurala uymayan davranış biçimi sergilemiş ama o gün cevabını almıştır. Hiçbir kurala uymayan saldırgan anlayışın da bir gün bir bedel ödeyeceği yaşanan dünyanın bir gerçeğidir" ifadesi kullanıldı.


FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ