Asıl bombayı Beşiktaş patlatacak

Denizli gidiyor, dünya çapında bir hoca geliyor. Kadroda büyük revizyon var, müthiş bombalar yolda. İlk hedef ise Pavlyuchenko... Altyapı atağı başlıyor, İnönü bitiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2010 Güncelleme 02 Şubat 2010, 10:35
Asıl bombayı Beşiktaş patlatacak

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi sarsacak bir plan
Taraftarların yoğun baskısına rağmen 3. kez üst üste Beşiktaş başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören süper bir takım yaratmak için kolları sıvadı. Demirören'in Türkiye'yi sarsacak müthiş planını TAKVİM gün yüzüne çıkartıyor. Başkan Demirören'in ilk hedefi Mustafa Denizli'yi gönderip dünyaca ünlü bir hocayla anlaşmak. Listede çok önemli teknik adamlar bulunuyor.

GALATASARAYLILAR'A KÖTÜ HABER!

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK FAVORİSİ KİM?

DAUM'A SİVASSPOR TAKTİĞİNİ O VERDİ


İŞTE CİMBOMLULAR'IN İSTEMEDİĞİ FUTBOLCU

Üç isimden biri gelecek
İlk olarak Alman Klinsmann ile görüşecek olan Demirören'in kafasındaki alternatifler ise Alman Löw ve İtalyan Spalletti. Başkan bu üç isimden birisini mutlaka takımın başına geçirmek istiyor. Yıldırım Demirören, çok eleştirilen kadroda da büyük bir revizyon yapmaya hazırlanıyor.

Bombalar patlayacak
Transfer bombaları patlatmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş Başkanı Demirören'in Tottenham'ın golcüsü Roman Pavlyuchenko ile ilgilendiği öğrenildi. Dimerören'in listesinde dünyaca ünlü başka yıldızlar da bulunuyor. Başkan ayrıca yeni İnönü Stadı'nın yapımına 1 yıl içinde başlamak istiyor.

Tabata, Nobre, Rüştü ve Tello yolcu
Demirören'in sezon sonu kadroda yapacağı revizyon büyük yankı uyandıracak. Kara listede Tabata, Tello, Nobre, Rüştü, Yusuf, İbrahim Kaş, Uğur ve Serdar bulunuyor. Ayrıca Bobo da iyi bir teklif halinde mutlaka satılacak.

Vardar tüm Türkiye'yi gözaltına alacak!
Yeniden Demirören'in yönetimine giren altyapı uzmanı Sinan Vardar, tüm Türkiye'yi tarayarak genç yetenekleri keşfedecek. Vardar'ın Beşiktaş'a kazandırdığı yıldızlardan Batuhan da yeniden takıma katılacak.


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

SÜPER LİG'İN ALTIN KARMASI

YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ