Resmen kıskançlık

Takvim'in "Aslan'a Savaş İlanı" manşeti gündeme oturdu. G.Saray yönetimi, bu yayına tepki gösterirken, "Umarız kulübün resmi görüşü değildir" ifadeleri kullanıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2010 Güncelleme 01 Şubat 2010, 14:02
Resmen kıskançlık

İÇİNDEKİLER

LİNCOLN SONUNDA KENDİNE TAKIM BULDU

"TÜRK MİLLİ TAKIMININ BAŞINA O GEÇECEK"


Fenerbahçe TV'de yayınlanan 'Yer6' isimli programda Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos transferlerinin eleştirilmesinin yankıları sürüyor. TAKVİM'in önceki gün duyurduğu haber Sarı-Kırmızılı taraftarları çileden çıkarırken internet sitelerinde ve forumlarda Sarı-Lacivertliler eleştiri oklarının hedefi oldu. Galatasaraylı taraftarlar, "Fenerbahçeliler başarısızlıklarını örtmeye çalışıyorlar. Bunun adı resmen kıskançlıktır" yorumları yaptı.

DEİVİD FENERDEN AYRILIYOR MU? BAŞKAN AÇIKLADI

AYKUT KOCAMAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK DEĞİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

TRANSFER POLİTİKAMIZA KARIŞMASINLAR
'Yer6' isimli programda "Galatasaray'ın 150 milyon dolar borcu varken Jo ve Santos'u nasıl alıyorlar? Bunun adı günü kurtarmaktır" yorumları yapılmıştı. Bu sataşmaya Sarı-Kırmızılı yöneticiler de "Umarız bunlar kulübün resmi görüşü değildir" diyerek tepki gösterdiler. Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ise ikisi kiralık 3 futbolcu aldıklarını hatırlatarak "Bu transferlerde toplam 3.5 milyon Euro harcadık. Biz kimsenin transfer politikasına karışmıyoruz. Onlar da bizimkine karışmasın" ifadesini kullandı.

ADNAN POLAT'TAN BEKLENMEDİK TEPKİ

RİJKAARD BAŞ DÖNDÜRDÜ

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI
Sarı-kırmızılı takımın etkili isimlerinden Caner, Denizli maçının kimi bölümlerinde konsantrasyon sorunu yaşadıklarını belirterek, "Futbolun içinde zaman zaman böyle şeyler yaşanabiliyor. Önemli olan kazanmaktı ve bunu da başardık. Önümüzdeki maçlarda etkili futbolla kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

KİRALIK KATİL JO

GİO'YA İLK TEBRİK KIZ ARKADAŞINDAN
Yeni transfer Ğiovani Dos Santos, Denizlispor maçında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyerek siftah yaparken göz doldurdu. Denizli'nin sert oynadığını belirten Giovani, "3 puan sevindirici. Maçtan sonra ilk arayıp tebrik eden kız arkadaşım oldu" dedi.

ASLAN SON BOMBAYI PATLATACAK MI?

LEO FRANCO AZ KALDI YAKIYORDU
Arjantinli kaleci Leo Franco, dünkü maçta takımını yakıyordu. 82. dakikada kendisine sarı kart gösteren Halis Özkahya'yı alkışlayan eldiven, ikinci sarıyı görse takımını 1 kişi eksik bırakacaktı. 3 oyuncu değişikliği yapıldığı için kaleye sahadaki futbolculardan biri geçecekti.

PREMİER LİG'İN SÜPER TRANSFERLERİ

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

EFSANELERİN UNUTAMADIKLARI DERBİLER

SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLER