Nöbetçi matador

Sociedad, Kanarya'nın nöbetçi golcüsüne teklif yaptı. Semih, "La Liga'ya çıkarsanız gelirim" dedi. Transfer için Tayfun Korkut ve Nihat Kahveci de devrede...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2010 Güncelleme 31 Ocak 2010, 00:05
Nöbetçi matador

İÇİNDEKİLER

LA LIGA'YA ÇIKMASI KESİN GİBİ
Devre arasında kendisinden habersiz olarak sözleşmesi uzatıldığı için Fenerbahçe yönetimiyle arası açılan Semih Şentürk, İspanya'ya gidiyor... Milli futbolcunun, İspanya 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Real Sociedad'tan gelen transfer teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde İspanyol yetkililerle görüşen Semih'in, "Eğer La Liga'ya çıkarsanız gelirim" yanıtını verdiği öğrenildi. İkinci sırada bulunan Sociedad'ın La Liga'ya yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor.

BONSERVİSİ SORU İŞARETİ!
Semih Şentürk'ün Real Sociedad'a transferi için iki tanıdık ismin de aracı olduğu ortaya çıktı. İspanyol kulübünde uzun yıllar forma giyen Beşiktaşlı Nihat Kahveci ve Real Sociedad'ın 19 yaşaltı takımında antrenörlük yapan eski Fenerbahçeli Tayfun Korkut'un Semih'le sürekli temas halinde olduğu belirlendi. Milli futbolcuyla ilgili kullandığı opsiyon hakkı TFF tarafından kabul edilen Fenerbahçe yönetiminin bonservis ücreti olarak ne kadar isteyeceği ise merak konusu.


AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR


ONLAR AVRUPA'NIN EN İYİ SAMBACILARI

10'U HAKETMEYENLER

4 BÜYÜKLERE GELMİŞ TEKNİK DİREKTÖRLER

EFSANE FUTBOLCULARIN UNUTAMADIKLARI DERBİLER