İşte Daum'un kare ası!

Teknik direktör Daum'un yönetime sunduğu ilk raporda yer alan futbolculardan Janko, Cardozo, Suarez ve Voronin ile ilgili girişimlerin sonuçsuz kalması F.Bahçe'yi rota değişikliğine itti.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 31 Ocak 2010, 13:08
İşte Daum’un kare ası!

İÇİNDEKİLER

Daum'un yeni hazırladığı transfer listesinde şu isimlerin yer aldığı öğrenildi:

Berbatov- Daum, Leverkusen'i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Dimitar Berbatov'u uzun zamandır çok istiyor. Manchester United'ın Bulgar futbolcuyu makul bir rakama elden çıkarma kararı alması da Daum'u umutlandırıyor.

Hleb- Bonservisi Barcelona'da olan 28 yaşındaki Alexander Hleb, Stuttgart'ta kiralık oynuyor. Kanatlarda, forvette ve forvet arkası olarak görev yapabilen Hleb'le İnter de ilgileniyor.

Moreno- Werder Bremen'de kiralık oynayan Bolivya asıllı Marcelo Moreno'nun bonservisi Shakhtar Donetsk'te. Henüz Avrupa'ya tam alışamadı ancak 22 yaşında olan bu futbolcu gelecek için büyük umut vadediyor.

Hunt- O da Moreno gibi Werder Bremen forması giyiyor. Sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Daum, 23 yaşındaki Aaron Hunt için "Elimizi çabuk tutup onu almalıyız. İleride çok yüksek paralara satılacak yetenekte" ifadesini kullandı.