Görüşme bugün saat 19:00’da!

Fenerbahçe’nin ‘yalanladığı’ Dentinho haberiyle ilgili Brezilya basınının tamamı ağız birliği etmişçesine bir haberi sayfalarına taşıdı.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 28 Ocak 2010, 12:20
Görüşme bugün saat 19:00’da!

İÇİNDEKİLER

Radyo kanalları ve TV'lerdeki spor programları, Dentinho için F.Bahçeli yöneticilerle Corinthians Başkanı Andre Sanchez'in bugün masaya oturacağını iddia edildi.

R7, Abril, Estadao, O Diario do Norte do Parana, Lancenet, UOL Esporte, Terra Brasil ve Globo Esporte, F.Bahçeli yöneticilerin bugün öğlen saatlerinde (Tahminen Brezilya saatiyle 13:00, Türkiye saatiyle 19:00) Dentinho'nun transferi için pazarlık yapacaklarını duyurdu. Dentinho, bu transfer görüşmesi öncesinde "Ben Libertadores oynayacağım. Burada kendimi iyi hissediyorum, Ronaldo ve Roberto Carlos ile deneyim kazanıyorum" dedi.

Teknik direktörü Mano Menezes ise "Ben bu kulübün bir çalışanıyım, değil mi? Eğer yöneticiler ailemden bir kişinin bizden ayrılmasını isterse bu bana zor gelir ama onlara da saygı duymam gerekir" dedi. Menezes, Dentinho'nun F.Bahçe'ye gidişini istemeyerk de onayladığını açıkladı.

Bu arada F.Bahçeli yöneticilerle Corinthians'lı yöneticilerin öğle yemeğinde Sao Paulo'nun en lüks oteli olan Inter Continental'da bir araya gelecekleri de iddia edildi.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER

MUSTAFA DENİZLİ'NİN YERİNE KİM GELİYOR?