Rıdvan Dilmen Fener'e teşhisi koydu

Turkcell Süper Lig`de ikinci yarı Şükrü Saracoğlun Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Denizlispor maçıyla start aldı.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 23 Ocak 2010, 15:57
Rıdvan Dilmen Fener’e teşhisi koydu

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertliler sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 77.dakikada Andre Dos Santos, 86.dakikada Özer Hurmacı ve 90.dakikada Daniel Güiza kaydetti. Denizlispor'un tek golü ise 82. dakikada yeni transfer Youla'dan geldi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

Fenerbahçe bu galibiyetle birlikte ligde puanını 40'a çıkararak liderliğini korudu. Henüz ligde galibiyet yüzü görmeyen Denizlispor ise 7 puanda kalarak 17. sırada ligin dibine demir attı. ( Ankaraspor'a karşı alınan 3-0'lık maç hariç Denizlispor'un galibiyeti yok.)

FENERBAHÇE-DENİZLİSPOR MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ


Maçtan sonra NTV'de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de mantalite yanlışlığı olduğunu söyledi...Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zeminden duyduğu rahatsızlığı bir kez daha dile getiren Dilmen, şu tespitlerde bulundu:

"Fenerbahçe gibi üst düzey kulüpler statlarının zeminini düzeltmek zorunda. 2 gün yağan yağmur dünkü Denizlispor maçını maç olmaktan çıkardı"

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları bununla da sınırlı değildi. Fenerbahçe'de aksayan yönleri bir bir açıklayan Dilmen, Sivasspor maçında cezalı duruma düşen futbolcularla ilgili olarak da bir öneri de bulundu. İşte o açıklamalar:

"Fenerbahçe savunmasının göbeğindeki isimler tek hamleli oyuncular olduğu için araya atılan toplarda zorlanıyorlar. Sarı-Lacivertli takımın daha atletik bir stopere ihtiyacı var. F.Bahçe'nin coşkulu futbolu maç içerisinde çok değişken. Maça rölantide başlıyorlar. "İsterlerse oynuyorlar" sözüne inanmam ama F.Bahçeli oyuncular sanki böyle.

"FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TRANSFER ATAĞI" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Tempolu oynamayı alışkanlık haline getirmeliler. F.Bahçe aslında yavaş bir takım, ama hızlı oynadıklarında en tehlikeli takım. İstedikleri zaman tempo artıyor. Rölanti oynamaya devam ederlerse iş işten geçebilir. Denizli maçına fazla konsantre olduklarını da düşünmüyorum. Maçın 1-1 olması F.Bahçe'ye yaradı. Ama, bu havada hiçbir oyuncuya bir şey söyleyemezsiniz. Fenerbahçe'de asıl sıkıntı arkada başlıyor, ama yıllardır forvet aranıp duruyor. Geriden ileriye çıkacak oyuncu gerekli. Kat eden futbolcular kullanılmalı.

Takımdaki oyuncu karakterini değiştirmek lazım. Bu oyun anlayışıyla Rooney'i de getirseniz eleştirilir. Belki Güney Amerikalılar'dan vazgeçip Avrupalı agresif oyuncular tercih edilebilir. Fenerbahçe oyuncu kadrosu teknik direktöre uymuyor, teknik adam oyunculara uyuyor. Görülen kartların 3'ü gereksizdi. Cezalı duruma düşen arkadaşlar resmen istemiş kartı. Maçtan önce Cristian ve Lugano'nun kart göreceğini tahmin etmiştim. Fenerbahçe, cezalı oyuncuları Sivas'a götürmeli."

takvim.com.tr

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER