0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

'Bana Richards deyin'

Toulouse'a transfer olan Kazım, ilk iş olarak yeni formasının arkasına 'Richards'' yazdıracak .Bahçe'den Toulouse'a transfer olan Kazım Kazım, Fransa'da İngiliz pasaportunda yazan ismini kullanacak.

takvim.com.tr / 22.01.2010 09:22 SPOR
Yepyeni bir sayfa açan ay-yıldızlı milli futbolcunun, yeni takımında ilk iş olarak formasının arkasında yazan ismi değiştirmek olacağı ve tıpkı İngiltere'de olduğu gibi 'Richards' adını kullanacağı öğrenildi. Kazım, Toulouse'un televizyonu FTC TV'ye yaptığı açıklamada, arzuladığı sıcak ve samimi ortamı yeni takımında bulduğunu belirterek, "Çalım atmayı seviyorum. Hızlı bir futbolcuyum ve bana ihtiyaç duyulan her yerde görev alırım. Fransa hep top oynamak istediğim bir ülkeydi. Burada olmaktan mutluyum" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!
tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.