Messi'yi getirse affetmeyiz

Başkan Yıldırım Demirören’e taraftarların tepkisi dinmek bilmiyor. Tribünlerden sonra sanal alemde de başkana öfke çığ gibi büyüyor

Giriş Tarihi 19 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2010, 20:53
Messi’yi getirse affetmeyiz

İÇİNDEKİLER

İŞTE TOROĞLU'NUN YERİNE TEKLİF GÖTÜRÜLEN İSİM

Beşiktaş'ta sular durulacak gibi değil. Seçimlere sayılı günler kala iki başkan adayı Demirören ve Aksu'nun birbirlerini hırpalayıcı sözleri zaten başarısızlıktan dolayı öfkeli olan taraftarları çileden çıkardı. Siyah- Beyazlı taraftarlar, tribünden protesto ettikleri başkan Yıldırım Demirören'e bu kez de sanal alemde veryansın ettiler. İşte forumlardaki taraftarların görüşleri:

KEWELL MARSİLYA'YA İMZA ATTI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

FENER'DEN 10 MİLYON EURO TEKLİF AVRUPAYI KARIŞTIRDI

"MURAT AKSU: TEK PARTİM BEŞİKTAŞ" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"KARTAL HOLOSKO'YA SERVET ÖDEDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Taner Yeprem: Murat Aksu az bile demiş 'zengin çocuğu' diye. Sen 60 milyon lira para ver kulübe, sonra Tabata'ya 8, Nihat'a 4.5, İsmail'e 6.5 Nobre'ye 2 milyon Euro ver. Har vurup harman savur, sonra da paramı alırım de. Kulüp bu adamları şimdi satsa kaç para alır acaba sormak lazım Demirören beye.

GELECEK Mİ GELMEYECEK Mİ BUGÜN BELLİ OLACAK

BEŞİKTAŞ'TA DELGADO ŞOKU YAŞANIYOR

Kadir: Verdiğin zararlara o para yetmez bile. Hadi onu da geçtik, 6 yılda verdiğin parayı bir günde mi alacaksın. Sanki başkanlıktan emekli oluyor. Taksit taksit para yatır, toplu olarak al. Kulüp bir de maaş bağlasın mı?..

BÜYÜK BİR TRANSFER HİKAYESİ

ASLAN BABEL'İ BİTİRDİ BİTİRECEK

Burhan: Demirören yine çok saçmalıyor. Bir tek iyi bir şeyi doğru söyledi. O da şu: Batuhan evleniyor takımın haberi yok, ekip ruhuna girmiyor.

Burak Dönmez: Deco gelse ne olur be, sanki seni sevecektik. İstersen Messi'yi getir bu taraftar artık seni istemiyor.

POLATTAN TRANSFER MÜJDESİ GELDİ

Rıdvan Özdemir: Asıl siyaseti karıştıran sensin Demirören. AKP fobisi üzerinden oy toplama peşindesin. Bu aynen x partinin seçimden önce türbanlılara rozet takması veya A partinin kömür dağıtması gibi bir şey oldu. Ayrıca hatırlatmak isterim, Stada izin almak için Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bilmem kaç tane bakan dolaştın? Demek ki bazen siyasete ihtiyaç oluyormuş.

Yılmaz Ersoy: Adamın amacı siyaset karıştı deyip kendine oy çekmek yahu. Adam cidden yuvarlak konuşuyor, sıkıştırılamıyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN ÇOK PARAYI ONLAR KAZANIYOR

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

Halil: Murat Aksu tutup da bakana bir kongre üyesini arattıracak kadar saf olamaz. İşin aslı nedir acaba, ya da AKP fobisinden yararlanmaya çalışıyor. Kendisinin de Anıtlar Kurulu nedeniyle 29 Mart'ta AKP adayını desteklediğini unutmayalım.

Emre Yıldız: Bunlar senin son günlerin artık. Doya doya yaşa bu tatili.

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE FORMALARI

BEŞİKTAŞ'IN FOS TRANSFERLERİ

Gökhan Uçar: Ya arkadaşlar öyle ya da böyle, bu adam Beşiktaş'ın başkanı. Emin olun bu işe siyaset karışmıştır. Murat Aksu daha mı iyi sanki. Açılım'a inat forza Demirören.

ANTALYASPOR- FENERBAHÇE MAÇINDAN KARELER

Blackwhite: Ooo... Büyük başkanın hep hakkını yemişiz, oysa olan bitenlerde hiçbir suçu yokmuş.