Juventus ile birlikte Türkiye’ye çalıştıracak

Türkiye’nin başına geçmesi düşünülen teknik adamların başında gelen Guus Hiddink için Juventus’un Türkiye Futbol Federasyonu’na sürpriz bir teklif getirdiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2010, 17:52
Juventus ile birlikte Türkiye’ye çalıştıracak

İÇİNDEKİLER

10 milyon euro yıllık ücret karşılığı Hollandalı teknik adamı takımın başına getirmek isteyen İtalyan ekibinin yöneticilirenin Hiddink'in aynı zamanda Türkiye'yi de çalıştırmak istemesi üzerine sürpriz bir görüşme talebiyle federasyonun kapısını çaldıkları iddia edildi.

Hiddink'in daha önce Chelsea ve Rusya Milli takımını aynı anda çalıştırmasını örnek gösteren Juventuslu yöneticilerin Hiddink'in alacağı ücretin bir kısmının TFF tarafından ödenmesini talep etti. Juve, Hiddink ile 2 yıllık anlaşma planlarken, memnun kalınması durumunda artı 2 yıllık daha takımın başında kalma opsiyonunda değerlendirilmeye alınmasını talep etti.

TFF veya Juventus'tan herhangi birisinin Hiddink'i kovması durumunda ise Hollandalıya ödenecek tazminatın kovan tarafa yüzde 75 elinde tutan tarafa yüzde 25 oranında yansıtılmasını münazara etmek istedikleri bildirildi. TFF'nin de Hiddink'e sıcak baktığı Juve'nin teklifinin değerlendirildiği bildirildi.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER