İngiliz gazeteleri transferi bitirdi!

Galatasaray, uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Everton'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill'in transferini bitirme aşamasına geldi.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2010, 14:10
İngiliz gazeteleri transferi bitirdi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, geçtiğimiz yıllarda da kadrosuna katmak için uğraştığı ancak başarılı olamadığı Lucas Neill transferinde bu kez mutlu sona çok yaklaştı. Yaklaşık 4 ay önce İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan bir başka İngiliz ekibi Everton'a bedelsiz olarak transfer olan Lucas Neill için kulübü Everton'a yaklaşık 800 bin pound teklif eden Sarı-kırmızılıların bu teklifine Everton'lı yöneticilerin Lucas Neill'i bedelsiz almaları ve Avustralyalı oyuncunun yaşı nedeniyle sıcak baktıkları bildirildi.

GALATASARAY'IN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ KADROSU

İngiltere'de yayın yapan Telegraph Gazetesi, Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın da transfere sıcak baktığını okurlarına aktarırken Lucas Neill'ın da istemesi durumunda transferin her an resmiyet kazanabileceğini belirtti. Lucas Neill'ın henüz Everton formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde oynamamış olması da Galatasaray için büyük bir avantaj olarak gösteriliyor. Zira transferin gerçekleşmesi durumunda Neill, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek.

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI

Bu arada İngiliz medyasında çıkan çeşitli haberlerde Sarı-kırmızılıların Tottenham'la bağlarını koparma noktasına gelen Rus golcü Roman Pavlychenko ile Middlesbrough'nun Mısırlı oyuncusu Mido'yla olan transfer görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor.

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FUTBOLCULARI