Arda Turan ile Prekazi yan yana

Kremlin Palace Oteli'nin futbol sahasında sabah yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular, teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcı antrenörler Johann Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ile Carlos Cuadrat yönetiminde çalıştı.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2010, 13:46
Arda Turan ile Prekazi yan yana

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Antrenmana hafif koşu yaparak başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda kısa paslaşma gerçekleştirdi. Top kontrolü çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, ardından yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları dikkati çekti.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

EN ÇOK KAZANAN SPORCULAR

SÜPER LİG TRANSFER DOSYASI

UNUTULMAZ FRANSIZ FUTBOLCULAR

TRANSFER DÖNEMİNİN 20 BOMBA İDDİASI

Sakatlıkları devam eden Milan Baros ve Sabri Sarıoğlu'nun İstanbul'a gönderildikleri ve burada tedavilerine devam edileceği belirtildi. Diğer sakat oyuncular Aydın Yılmaz ve Harry Kewell ise antrenmana katılmadı.

Öte yandan antrenmanı, Galatasaraylı eski futbolcu Cevad Prekazi de izledi. Antrenman sonunda Prekazi ile sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan kısa süre sohbet etti.

Galatasaray'ın yarın sabah yapacağı antrenmanla Antalya kampını tamamlayacağı ve daha sonra tarifeli uçakla İstanbul'a gideceği bildirildi.