0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

Şenol 'Güneş' yakacak

Kondisyon çalışmasında oyuncularını ağır bulan tecrübeli teknik adam, "Bu tempo size hiç yakışmıyor" diyerek uyarılarda bulundu.

takvim.com.tr / 31.12.2009 09:46 SPOR
Çok sinirli başladı

Ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'un dünkü idmanına teknik direktör
Şenol Güneş damgasını vurdu. Kondisyon çalışmasında futbolcularını ağır bulan ve oldukça sinirlenen tecrübeli hocanın, "Bu tempo size yakışmıyor" diyerek uyarılarda bulunduğu gözlendi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN GENÇ FUTBOLCULARI

TENİSÇİLERDEN YÜREK HOPLATAN POZLAR

Aklınızı başınıza alın

Bu uyarıya rağmen futbolcularını hâlâ beklenen çizgide göremeyen Güneş, sert mesajlar verdi. Tecrübeli hoca, "Aklınızı başınıza alın. Bir daha böyle bir performans görmek istemiyorum. Herkesi daha azimli görmeliyim. Aksi halde yaşanacaklardan ben sorumlu olmam" diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRK FUTBOLUNDA İZ BIRAKANLAR

AVRUPA'NIN EN PAHALI GENÇLERİ

GALATASARAY'IN EFSANE FUTBOLCULARI

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE FUTBOLCULARI

tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.