Fener'den başkasına gitmem!

İki ezeli rakibin de yıllardır peşinde olduğu milli oyuncu, Sarı kırmızılı klüple görüşmediğini, ama Fenerbahçede oynayabileceğini söyledi.

Giriş Tarihi 16 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 16 Kasım 2009, 14:10
Fener’den başkasına gitmem!

İÇİNDEKİLER

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

Aslan'ın yıllardır almaya çalıştığı milli takımın ve Bayern Münih'in yıldız oyuncusu hamit Altıntop, Sarı kırmızı camiayı şok eden açıklamalarda bulundu. F.Bahçe ile G.Saray'ın almak üzere çalışmalarını yoğunlaştırdığı dönemde Hamit Altıntop, yeşil ışığı Sarı-Lacivertli kulübe yaktı. G.Saray yönetimi ile görüştüğünü yalanlayan Hamit, "Benim böyle bir görüşmem olmadı. Menajerim konuşmuş olabilir ama böyle bir durumdan beni haberdar ederdi" diye konuştu.

HAMİT ALTINTOP FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ülkemde futbolun sadece futbol olmadığını de belirten milli oyuncu, Türkiye'deki ezeli rekabetin çok sert olmasının kendisini ürküttüğünü belirtti. Hamit, "Bu kavga ortamı hiç hoş değil. Ben oynayacağım takımdaki uyumla ilgilenmek isterim. Transfer dönemi geldiğinde teklif alacağım ve görüşme masasına oturacağım kulüp F.Bahçe olabilir" dedi. Hamit, başka alternatifler bulunduğunu da dile getirirken, bunların İngiliz ve Fransız kulüpleri olabileceğini kaydetti.