Sistem değişmez!

Dinamo Bükreş maçını çok önemsediklerini belirten Hollandalı teknik adam "Bugün kazanıp grupta rahatlamak istiyoruz. 4-3-3 sistemini değiştirmeyip sadece iyileştirme yapacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2009 Güncelleme 22 Ekim 2009, 13:56

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Dinamo Bükreş ile oynayacakları maça büyük önem verdiklerini söyledi.

F.BAHÇE-G.SARAY DERBİSİNİN SONUCU NE OLUR? ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Sezon başından yana 4-3-3 sistemiyle oynadıklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, sistemi değiştirmeyi düşünmediklerini ifade ederek, ''Çok iyi sonuçlar aldık. Çok iyi oynanan futbol var, atılan goller var. Hiçbir şekilde eleştirilmiyorduk. 4-4-2'ye dönersek orta sahada iki kişi kalacağız ve daha çok sıkıntı olur. Onun için sistem değişmeyecek" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ROTASYONA GİDEBİLİRİZ!
Rijkaard, Dinamo Bükreş maçında takımda rotasyon yapabileceklerini, ancak kesinlikle bugünkü maça önem verdiklerini ve konsantre olduklarını söyledi. Futbolcularına sürekli olarak ''Bizim için her zaman en önemli maçımız bir sonraki maçımızdır'' dediğini anlatan Rijkaard, ''Fenerbahçe maçına değil, Dinamo Bükreş maçına odaklanmalı ve konsantre olmalıyız'' dedi. Rijkaard, Mustafa, Hakan ve Gökhan'ın önemli sakatlıklarının bulunmadığını açıkladı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...


GÖZLER YİNE ELANO'DA
Galatasaray'da sezonun en fazla eleştiri alan ismi olan Elano Blumer'in bu akşam Dinamo Bükreş önünde 11'de oynaması bekleniyor. Arda'nın yerine orta alanın ortasında görev yapacak olan Brezilyalı yıldızın nasıl bir performans sergileyeceği herkes tarafından merakla bekleniyor.

REDNIC: 1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ!
Dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Romanya'nın D. Bükreş takımı, Ali Sami Yen'de idman yaptı. Dinamo'nun hocası Mircea Rednic, grupta en güçlü takımıyla karşılaşacaklarını belirterek "Beraberlik bizim için iyi sonuç olur. Kazanırsak da yüzde 75 çıkarız" dedi.