Hiddink'e rekor teklif

Futbol Federasyonu'nun, Terim'in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Hollandalı teknik direktöre 8 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2009 Güncelleme 21 Ekim 2009, 11:27

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Guus Hiddink'e rekor bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Fatih Terim'den boşalan görev için adı sıkça gündeme gelen Hollandalı hocaya 8 milyon Euro önerildiği ancak buna rağmen Hiddink'in teklifi kabul etmediği öğrenildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

HOLLANDA BASINI YAZDI

Hollanda'nın önde gelen futbol dergisi Voetbol International de, halen Rus Milli Takımı'nın başında bulunan ünlü teknik direktörün, Türkiye'den gelen bu rekor fiyatı kibarca geri çevirdiğini yazdı. Hiddink, eğer Türkiye'nin teklifini kabul etmiş olsaydı Dünyanın en çok kazanan Milli Takım Teknik Direktörü olarak tarihe geçecekti.

RUSYA'DAN 7 MİLYON EURO ALIYOR
Guus Hiddink, Rus Milli Takımı'nın başında primlerle birlikte yılda toplam 7 milyon Euro'ya yakın para kazanıyor. Ruslar, Hiddink yönetiminde 2010 Dünya Kupası finallerine gidebilmek için Slovenya ile baraj maçları oynayacak.