Jovanovic Fenerli gibi

Carlos'un yerine sol kanada transfer edilmesi gündeme gelen Jovanovic ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Fener, Sırp sol açığı bonservis ücreti ödemeden alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2009 Güncelleme 18 Ekim 2009, 01:22

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Sportif Dierektörü Aykut Kocaman'ın Sırbistan Milli Takımı'nda izlediği Standart Liege'li Milan Jovanovic ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sol açık ve orta sahanın solunda görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. F.Bahçe, bu futbolcuyu haziran ayında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.

28 YAŞINDA, 1.83 BOYUNDA
28 yaşında ve 1.83 boyunda olan Jovanovic, geçtiğimiz sezon Belçika Ligi'nde 30 maçta 12 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sol kanatta süratinin yanında etkili gol vuruşlarıyla da tanınan Sırp futbolcunun da Sarı-Lacivertli ekibe gelmeyi çok istediği bildirildi. Jovanovic'in bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 2 maçta 1 de golü bulunuyor.

ANTEP'TE FENER ALAYI
Sabiha Gökçen Havaalan 'ndan dün özel bir uçakla Gaziantep'e giden Fenerbahçe'yi çok say da Sar -Lacivertli taraftar karş lad . Başkan Aziz Y ld r m, İkinci Başkan Nihat Özdemir ve Asbaşkan Cihan Kamer'in de yer ald ğ kafileye Gaziantep Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri çiçek verdi. Öğrenciler, Başkan Aziz Y ld r m, Teknik Direktör Daum ve futbolculardan bol bol imza ald .

FENERBAHÇE 9'DA 9 AŞKINA
Süper Lig'de 8'de 8 yaparak en iyi başlangıç rekorunu kıran Fenerbahçe, zorlu Gaziantepspor deplasmanında bu rakamı 9'a çıkartmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertli ekipte Güiza, Deivid, Alex ve Lugano, G.Antep'te ise Linz oynamayacak. Ligdeki maçlarda F.Bahçe'nin 29-9 üstünlüğü var. Antep'te oynanan 22 maçta ise Fener 9-8 önde bulunuyor.