Hamit Altıntop Fener'e çok yakın

B.Münih, Haziran ayında serbest kalacak olan golcü yıldızı bedavaya kaptırmamak için F.Bahçe'nin teklifini büyük ölçüde kabul etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2009 Güncelleme 16 Ekim 2009, 10:51

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve G.Saray arasındaki Hamit Altıntop savaşında Sarı-Lacivertli kulüp bir adım öne geçti. 15 gün önce G.Saraylı yöneticilerden Haldun Üstünel'le bir araya gelen milli oyuncu Sarı-Kırmızılı kulübe sıcak bakmasına rağmen F.Bahçeli yöneticilerden Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın son girişimleriyle Fenerbahçe'ye iyice yaklaştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HAMİT ARTIK SICAK BAKIYOR
Hamit Altıntop'un sözleşmesi 2010 yılının Haziran ayında biteceği için B.Münih astronomik olmayan bir rakamla Hamit'i devre arasında F.Bahçe'ye vermeye razı oldu. Arada ufak detayların kaldığı öğrenilirken daha önce Türkiye'ye sıcak bakmadığını belirten Hamit yaşanan gelişmelerin ardından ağız değiştirerek Kanarya'ya yeşil ışık yaktı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

LUCA TONI DE HAZIR KITA
Bayern Münih'te ilk 11'de oynayamadığı için hocası Van Gaal'le ipleri koparan Luca Toni Fenerbahçe'nin atacağı adımları bekliyor. Sarı-Lacivertli kulübün kendisiyle yakından ilgilendiğini bilen İtalyan yıldız Alman kulübünü kafasında bitirdi. Toni'nin Fenerbahçe ve İstanbul hakkında şimdiden bilgi toplamaya başladığı öğrenildi.

ÜSTüNEL: SAKIN iMZA ATMA
G.Saray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, F.Bahçe'nin atağından sonra yıldız oyuncuyu telefonla aradı. Üstünel'in, "Sakın F.Bahçe'ye imza atma. Seni mutlaka takımda görmek istiyoruz. Bizden gelecek haberi bekle. Devre arasında seni transfer edeceğiz" dediği öğrenildi.