Geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemeyen Serkan Çalık eski formunu buluyor. Genç yıldız sakatlığı tamamen atlattığını belirterek, "Sezon başına kadar hazır olurum. Kendime güveniyorum" dedi. Keita transferini de değerlendiren Serkan, "Rekabeti artıracartık. O uzun, ben kısa boyluyum. Ama farketmez" dedi.
ARTIK ARTIK GERİDE KALDI Geçen sezonun bir diğer şanssız ismi olan Emre Güngör , "Hayatımın en talihsiz dönemini geride bıraktım" dedi. Genç futbolcu, bir daha sakatlanmamak için dua ettiğini söyledi.
FRANK RIJKAARD: SİSTEM 4-3-3 Galatasaray'ın hocası Rijkaard basın toplantısı düzenledi. Hollandalı teknik adam, "Sistemimiz 4- 3-3 olacak. Keita'yı ben istedim. Transferler sürecek. Arda ile Messi'yi karşılaştırmayın. Lincoln'le görüşmedim. Niye burada yok bilmiyorum" dedi.
LYON AÇIKLADI: 8.5 MİLYON € Galatasaray'ın yeni transferi Keita'ya ne kadar ücret ödeyeceği belli oldu. Lyon'un internet sitesindeki açıklamada Fildişili yıldız için 8.5 milyon euro alınacağı belirtildi. Keita, Sarı-Kırmızılılar'ın Jardel'den sonra en pahalı transferi oldu.