Vieira bitti bitiyor

Asbaşkan Ali Koç, Inter'in serbest bırakacağı Patrick Vieira ve menajeriyle bir araya geldi... Tarafların ödeme planı ve sözleşme süresi konusunda anlaştığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2009 Güncelleme 04 Haziran 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Teknik direktörlüğe Christoph Daum'u getiren Fenerbahçe ilk transfer bombasını patlatıyor... Sarı-Lacivertli yönetim daha önce prensip anlaşmasına vardığı Inter'in dünyaca ünlü ön liberosu Patrick Vieira için Fransa'ya çıkarma yaptı. Paris'te tecrübeli yıldız ve menajeriyle bir araya gelen Asbaşkan Ali Koç'un aradaki ufak pürüzleri de çözdüğü öğrenildi.

Inter'le görüşecek
Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı yıllık 3 milyon euroluk teklife evet diyen Vieira'nın ödeme planı ve 2+1 yıllık sözleşmeyi de kabul ettiği gelen haberler arasında. Fransız yıldızın Inter yönetimiyle sözleşmesinin feshini konuştuktan sonra Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia ediliyor. Sarı-Lacivertli yönetim Vieira'yı transfer ederek Aurelio'nun gidişinin ardından yaşanan orta alan sıkıntısını tamamen gidermeyi hedefliyor.

Yine önce Takvim yazdı
Takvim 23 Nisan'da Fenerbahçe'nin Fransız yıldız Patrick Vieira'yı transfer etmek istediğini yazarak yine habercilikteki kalitesini ortaya koydu. TAKVİM habercilikte öncü olmayı ve en doğru transfer haberlerini okuyucularına duyurmaya devam edecek.