Topuz'da takas pürüzü

Kayserispor'la F.Bahçe 5 milyon Euro'da anlaşmasına rağmen teklif edilen isimlerde uzlaşma sağlayamadı. Sarı-Kırmızılı ekibin Gökhan Emreciksin'in yerine Can Arat, Yasin ve İlhan'ı şart koşması transferi zora soktu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2009 Güncelleme 04 Haziran 2009, 01:51

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ön protokol bile imzalattığı Mehmet Topuz'da pürüz çıktı. Sarı- Lacivertli kulüp Kayserispor'a 5 milyon Euro'yla birlikte Gökhan Emreciksin'i teklif etti. Önce bu öneriyi kabul eden Kayserispor, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın Gökhan'ın yerine Can Arat, Yasin ve İlhan'ı istemesiyle geri adım atmak zorunda kaldı. Kayserispor Yönetimi parada bir sorun çıkarmamasına rağmen takas için 3 futbolcunun verilmesini istiyor. Son olarak Sarı-Lacivertli kulübün Kayserispor'a Can Arat, İlhan Parlak ve 4 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Görüşmelerin tüm hızıyla sürmesi bekleniyor. Bu arada Mehmet Topuz için Galatasaray'ın da devreye girmesi Kayserisporlu yöneticilerin kafasını iyice karıştırmış durumda.

Sercan&Özer sırada
Fenerbahçe Yönetimi'nin Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Ankarasporlu Özer Hurmacı için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. 2 futbolcunun transferinde önemli ilerlemeler sağlandığı ortaya çıktı. Bu arada Sivassporlu İbrahim Dağdeşen için de Sivasspor Yönetimi'yle temaslara yeniden hız verildi.