Sevdiği genç kızı rehin aldı

Adana'da, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen genç kızı çalıştığı markette bıçakla yaraladıktan sonra rehin alan zanlı, güçlükle ikna edildi.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2010, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2010, 16:34

İÇİNDEKİLER

Edinilen bilgiye göre, askerden izinli olarak geldiği öğrenilen Ömer T. (30), bir süredir görüştüğü Gözde Ö'nün (17) arkadaşlık teklifini kabul etmemesi üzerine genç kızla tartıştı.

Ömer T, bugün genç kızın kasiyer olarak çalıştığı Kurtuluş Mahallesi'ndeki markete giderek yeniden tartışmaya başladı. Tartışma sırasında genç kızı, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan Ömer T, daha sonra çalışanları ve müşterileri dışarı çıkarttı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Çalışanların haber vermesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Ömer T, elindeki bıçağı yere yatırdığı genç kızın boğazına tutarak, öldüreceğini söyledi. ''Askerdeyken bile para biriktirip genç kızın istediği telefonu aldığını'' öne süren Ömer T, ''Ben her şeyimi verdim. Onun çalışmasına bile gerek yoktu. Buna karşın benim tüm tekliflerimi geri çevirdi. Bunu affedemem' dedi.

Yaklaşık yarım saat süreyle genç kızı rehin alan Ömer T, olay yerine gelen Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Tekin'in, sorunlarını çözeceği yönünde söz vermesi üzerine ikna oldu.

Markete giren ekipler zanlıyı gözaltına alırken, yaralı genç kız Adana Numune Hastanesine kaldırıldı.
Soruşturma sürüyor.