Şampiyon Karabükspor

Giriş Tarihi 18 Nisan 2010, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2010, 19:49

İÇİNDEKİLER

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor, sahasında Kocaelispor'u 1-0 yenerek, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Kardemir Karabüksporlu oyuncular sahada sevinç yumağı oluşturdu, sahada taklalar atan Emenike ise tribündeki taraftarın büyük alkışını aldı.

Futbolcular, daha sonra tribünlerde kendilerini desteklemeye gelen taraftar grubuyla sevinçlerini paylaştılar.

''EKİP OLDUĞUMUZU YİNE KANITLADIK''


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ardından düzenlediği toplantıda, ekip olduklarını bir kez daha kanıtladıklarını söyledi.

Yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu kadroyla maça çıkarak galibiyet elde ettiklerini belirten İldiz, şöyle konuştu:
''Kocaelispor maçı zordu, oyuncularımı tebrik ediyorum. Süper Lig'e çıkmayı ve şampiyonluğu garantiledik. Yedek oyuncularım da bu maçta tam bir takım ve ekip olduğumuzu kanıtladı. Kalan maçlarımızı yine bize yakışır şekilde oynayacağız. Taraftarımıza teşekkür ediyorum.''
Takımın oyuncusu Murat Selvi ise zor bir karşılaşmadan başarıyla çıktıklarını, şampiyonluğu elde ettikleri için de çok mutlu olduklarını bildirdi.

''DÜŞEN TAKIMLAR YANLIŞ TRANSFER KURBANI''

Kocaelispor Teknik Direktörü Çoşkun Demirbakan ise Kardemir Karabükspor'un şampiyonluğunu kutladı, menajerlere aldanarak transfer yapan kulüplerin durumunun ortada olduğunu belirtti.
Demirbakan, şöyle devam etti:
''Kardemir Karabükspor, borcu bulunmayan büyük takım, kendilerini kutluyorum. Bu maçta başa baş oynadık, biz de galibiyet elde edebilirdik, ama olmadı. Ligde bir çok takımın durumu kötü, düşen takımlar yanlış transferlerin kurbanı. Kardemir Karabükspor bu hatayı yapmadı, hocaları ve başkanlarını kutluyorum. Bana menajerler çok kızıyor, ama söylemeden geçemeyeceğim. Menajerlere inanıp 10 liralık oyuncuyu 500 liraya aldıkları müddetçe kulüpler batma noktasına gelir.''