Arınç oğlunu evlendirdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç, Rixos Grand Ankara Oteli'nde düzenlenen nikah töreniyle Kübra Yeliz Asker ile evlendi.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2010, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2010, 17:41

İÇİNDEKİLER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptı.

Gökçek'in, ''Çiftin nikahına şahitlik eder misiniz?'' sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Gül, ''Nasıl etmeyeyim herkes 'evet' dedikten sonra'', Başbakan Erdoğan ise ''Şahit oldum. Allah'tan mutluluklar diliyorum'' dedi. Şahin ile Çavuşoğlu da çifte mutluluklar diledi.

NİKAHTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

Nikahın ardından Cumhurbaşkanı Gül, evlilik cüzdanını geline vererek, ''Bugün Mücahit ve Kübra'nın mutluluklarına şahit olduk. İkisi de o kadar gür 'evet' dediler ki bizde onların gönülden 'evet' demelerine hep beraber şahit olmanın mutluluğunu yaşadık. Her iki aileye de Allah mübarek etsin. Mesut olun. Sağlık içerisinde hayatınız devam etsin. Biliyorsunuz Sayın Başbakanımızın bir sözü var, çok çocuklarınız olsun'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından genç çift nikahın kıyıldığı platformda nikah şahitleri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nikah törenine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, yabancı misyon temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.