‘Paralel’ paramparça

Erdoğan, STK temsilcileriyle iftarda buluştu: Paralel Yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2016 Güncelleme 22 Haziran 2016, 02:02
‘Paralel’ paramparça

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Külliye'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. Erdoğan çarpıcı açıklamalar yaptı:

İHANET ÇETESİ: Paralel Devlet Yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, görüyoruz. Paralel Yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur.

7 DÜVEL YIKAMAZ: Milletimiz kendi geleceğine, kendi hedeflerine, kendi kadrolarına, kendi adamlarına sahip çıktığını her olayda gösterdi. Şundan emin olunuz. İstikametimiz doğrudur. Milletin desteği arkasında olan bir kişiyi, bir kurumu yedi düvel bir araya da gelse evvelallah yıkamaz.

PROFESYONEL PROVOKATÖRLER: Nerede kanayan bir yara görürlerse, hemen gidip onu kanatmaya, yarayı kangrene dönüştürmeye çalışıyorlar. Bunun için kimi zaman ağaç, çiçek böcek diyerek, kimi zaman kadın, çocuk diyerek, kimi zaman daha basit gerilimler üzerinden ülkenin huzurunu kaçırıyorlar. Dikkat edin, bahane ne olursa olsun tahrikçiler, basına fotoğraf verenler, polisle tartışanlar, çevredekileri galeyana getirenler hep aynı simalardır. Her biri adete birer profesyonel provokatör. Ama artık bunlar da kesinlikle deşifre oldular.

AP'YE TEPKİ: Avrupa Parlamentosu'nun koridorlarında YPG terör örgütünün paçavraları asılı. Batı, 'Ama onlar DAİŞ'e karşı..' diyor. Eğer DAİŞ'e karşı olanlar terör örgütü değilse, o zaman El Nusra'ya niye terör örgütü diyorsunuz. El Nusra da DAİŞ'e karşı. Batı'nın mantalitesi şöyle çalışıyor; 'İyi terörist, kötü terörist...' Anlayış bu. Bu anlayışı tersine Allah'ın izniyle biz çevireceğiz.