FETÖ medyası ve parti içi muhalefet şokta!

Mahkeme 15 Mayıs’ta yapılması gereken kongre sürecini durdurdu. FETÖ desteğini arkasına alarak MHP’de operasyon yapmayı planlayan parti içi muhalefet ve Fetullahçı örgüt medyası şokta.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 29 Nisan 2016, 19:26
FETÖ medyası ve parti içi muhalefet şokta!

İÇİNDEKİLER

Meral Akşener'in başını çektiği MHP'deki parti içi muhalefet ve MHP'yi ele geçirmeyi planlayan Fetullahçı Terör Örgütü'ne büyük şok! Mahkeme 15 Mayıs'ta yapılması gereken kongre sürecini durdurdu. FETÖ desteğini arkasına alarak MHP'de operasyon yapmayı planlayan parti içi muhalefet ve Fetullahçı örgüt medyası şokta.

SİNAN OĞAN'DAN TEPKİ
Mahkemenin bu kararının ardından MHP parti içi muhalefetten ilk tepki Sinan Oğan'dan geldi. MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan mahkemenin kurultay için verdiği kararı değerlendirdi. Oğan, "3-4 mahkemeden karar çıkarmanın mantığı yoktur. Karar hukuksuzdur" dedi.

FETÖ MEDYASINDA BÜYÜK ŞOK
MHP'yi ele geçirmeyi planlayan Fetullahçı örgüt medyası ise büyük şok yaşıyor. FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçileri mahkeme kararının ardından, kararı veren mahkemeyi topa tuttu. Kongre sürecinde Meral Akşener'e açık destek veren Fetullahçı Terör Örgütü, bu kararın ardından sosyal medyada Hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırılara başladı. Bu kararın alınması ile Başkanlık sistemi arasında ilginç bir bağlantı kuran Fetullahçı Terör Örgütü tetikçileri, Yargıtay'ın vereceği kararı etkilemeye yönelik yayınlarına devam etti.