Tanal'ın yalanı ortaya çıktı

CHP'li Mahmut Tanal'ın şehit Astsubay Kenan Ceylan'ın Tokat'ta cemevindeki cenaze törenine AK Parti'nin katılmadığı şeklindeki iddiasına fotoğraflı cevap geldi. Cenazeye AK Parti'den Celil Göçer'in katıldığı, CHP'li vekillerin ise katılmadığı anlaşıldı.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2015, 12:02
Tanal’ın yalanı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Mahmut Tanal, şehit Astsubay Kenan Ceylan'ın Tokat'ta cemevindeki cenaze törenine AK Parti'den katılım olmadığı iftirasında bulundu. Oysa cenazeye AK Partili Celil Göçer'in katıldığı, CHP'li vekillerin ise katılmadığı ortaya çıktı.

İFTİRA VE PROVOKATÖRLÜK
CHP'li milletvekilleri şehit cenazeleri üzerinden provokatörlük yapmaya devam ediyor. Şemdinli'de bombalı saldırıda şehit düşen Astsubay Kenan Ceylan için Tokat'ta Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenlerine "AKP'liler katılmadı" yalanını yayan Gezicilerin gazetesi Karşı'nın iftiralarını Twitter hesabı üzerinden paylaşan CHP Milletvekili Mahmut Tanal'a tepki yağıyor. Akit'e konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, iddiları "iftira" ve "provokatörlük" olarak niteledi.

ASIL KATILMAYAN CHP'LİLERDİ
CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Karşı'nın iftiralarını paylaşarak şehit cenazeleri üzerinden yaptığı istismarı sürdürdüğünü vurgulayan Celil Göçer, "Şehidimizin defnedildiği ana kadar hep yanındaydık. Törende AK Parti ve MHP milletvekilleri vardı ama CHP milletvekili cenaze töreninde yoktu. Mahmut Tanal utanmadan bir de iftira atıyor. Kendi vekillerinin katılmadığı şehit cenazesini istismar ederek provokatörlük yapıyor. Bunların yaptığı ahlaksızlıktır" şeklinde konuştu.

İşte AK Parti milletvekili Celil Göçer'in cenazeye katılım fotoğrafları: