İzmir Venedik oldu

Başbakan Davutoğlu, 'Türkiye'yi İzmir gibi yöneteceğiz' diyen Kılıçdaroğlu'na mesaj yolladı: İzmir'i Venedik'e çevirdin...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 00:53
İzmir Venedik oldu

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da büyük bir dönüşüm yaşayan Mamak'ta dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesinin açılışını yaptı. Ardından Karabük ve Sakarya'da halka seslenen Davutoğlu, çok önemli açıklamalar yaptı: Kılıçdaroğlu, açıkladığı projede "81 ilin adını sayamayan CHP Genel Başkanı da 82'nci il kuracağız diyor. Sen git önce yağmur sularıyla Venedik'e dönüşen İzmir'in çaresine bak.

Ne değişti biliyor musunuz, zihniyet değişti. Eski Türkiye'de eskiler vatandaşı sadece seçim zamanı hatırlanan oy kaynağı olarak görüyorlardı. Şimdi vatandaş artık ailemizin bir parçası, zihnimizin en müstesna köşesinde yeri olan aziz kardeşlerimiz. Dün Kılıçdaroğlu demiş ki, Davutoğlu'nun kitabını okuyamadım. O yüzden "Merkez Türkiye" isminin ona ait olduğunu bilmiyordum. Farkında değil kış uykusunda. Biz o projeleri uyguluyoruz.

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu diyor ki Oyumuz artmazsa bırakırız. Ya sizin oyunuz ne kadar ki artsa ne olur, artmasa ne olur?

Bakın bu üçlü çete, yani CHP, MHP ve HDP bir araya gelmişti ya... Onlara yenileri de eklendi... Eski Türkiye partileri. Yetmedi terör örgütü yani 'paralel çete' eklendi. Yetmedi milleti tehdit eden ve terör yapan Kandil PKK eklendi. Şimdi de DHKP-C katıldı bunlara. Hepsi DHKP-C'yi savunuyor.