Derin Avrupa'nın pis işleri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2014 Güncelleme 25 Ağustos 2014, 02:05
Derin Avrupa’nın pis işleri

İÇİNDEKİLER

Her geçen gün, Türkiye üzerine siyaseti dizayn planları yapan, tezgâhlar kuran, Avrupa ülkelerinin gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.
Taksim/Gezi kaosu, 17/25 Aralık darbesinde Derin Avrupa'nın beşinci kol faaliyetleri deşifresine tanık olduk.
Der Spiegel manşetlerini köpürte köpürte veren eski amiral gemisini izledik.
Gazetemiz Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in, Derin Almanya'nın CHP üzerindeki niyet ve derin ilişkilerine yönelik haberlerini ibretle okuyorsunuz.
2009'dan beri Alman İstihbarat servisi BND'nin Türkiye'yi dinlediği ortaya çıkarken, Alman Kölner Stadt-
Anzeiger isimli gazetesi tuhaf bir manşet attı. 'Pis işleri başkalarına bırakıyoruz' diyerek bir yerlere mesaj verdi. (M. DuMont Schauberg Grubu gazetesi ) Karambole gelmemesi, üzerinde dikkatle durulması gereken bu manşet özellikle Alman dostu malum medya ve İngiliz muhiplerince gözlerden gizlenmek istendi.
Der Spiegel ve Avrupa gazeteleri manşetlerine heyecanla atlayanlar herhalde, bu mesajın ucunun Türkiye'ye uzanması korkusu yaşıyorlar.
Alman gazetesinin 'Pis işleri başkalarına bırakıyoruz' manşetiyle kimlere mesaj verdiğini düşünürken, Alman vakıflarının içyüzünü ortaya çıkaran Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu aklıma geldi. (Ruhu Şad olsun) Ergenekon davası iddianamelerini bir kez daha gözden geçirdim. İddianameler içinde Hablemitoğlu suikastı dahil, ÇARŞAMBA GÜNÜ işlenen cinayetler serisi bulunuyor.

Kara çarşamba muamması

Aziz milletimizin tepkisini çeken çok sayıda suikast ve faili meçhul cinayetin Çarşamba günü gerçekleştirilmiş olması, savcıların dikkatini çekmiş. Bu rastlantı mercek altına alınmış. Bir tesadüf mü? Şifre mi? olup olmadığı üzerinde durulmuş.
ÇARŞAMBA GÜNLERİNE denk getirilen suikastlar:
26 Eylül 1990 Çarşamba. Efsane MİT'çi Hiram Abas, MİT Müsteşarı olacaktı, İstanbul'da öldürüldü. (Almanya'da hayat bulan Dev-Sol'cuların operasyonu)
31 Ocak 1990 Çarşamba. Hukuk Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy evinin yakınlarında vuruldu.
30 Ocak 1991 Çarşamba. Jandarma Asayiş Kom. Orgeneral Hulusi Sayın, öldürüldü. (Dev-Sol-Yol operasyonu)
17 Şubat 1993 Çarşamba. Jandarma Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis'in uçağı Ankara Güvercinlik üssünden kalktıktan hemen sonra düştü. Bitlis hayatını kaybetti. (Yabancı ajan şüphesi)
24 Ocak 2001 Çarşamba. Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan şehit edildi. (Türk-Kürt kardeşliğine Avrupa operasyonu)
18 Aralık 2002 Çarşamba. Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Necip Hablemitoğlu evinin önünde öldürüldü (Alman servisleri suikastı iddiası)
17 Mayıs 2006 Çarşamba. Danıştay'a düzenlenen saldırıda Danıştay Daire Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin öldürüldü. (Ergenekon operasyonu)
18 Nisan 2007 Çarşamba. Malatya'daki Zirve Yayıncılık suikastında 2 Türk ve Alman vatandaşı Tilman Ekkehard Geske öldürüldü. (Yabancı servis işi)
25 Mart 2009 Çarşamba: BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu bindiği helikopterin düşmesi sonucu, yaşamını yitirdi. (Siyasete müdahale)

SONUÇ
: Neden hep Çarşamba? Acaba bu bir tesadüf mü, bilinçli bir tercih mi?
Şifre mi? Mesaj mı?
İlginçtir, suikastlarda 'Çarşamba' gizemi, Cumhuriyet'in ilk yıllarına kadar dayanıyor.
Son anda ortaya çıkartılan Atatürk'e yönelik suikast girişiminin de, yine bir Çarşamba günü, 16 Haziran 1926'da gerçekleştirilmiş olması çok manidar.
DÜŞÜNDÜRÜCÜ SORU:
Papa'nın kabul günü genellikle kışın haftada bir kez ÇARŞAMBA günleri Vatikan şehrinde, yazın ise Roma'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Castel Gondolfo'da gerçekleştiriliyor.

Neden Çarşamba?

Alman gazetesinin 'pis işleri başkalarına yaptırıyoruz' manşeti ne manaya geliyor?
Derin Almanya pis işleri kimlere yaptırıyor?
Çarşamba günü suikastları ile nasıl bir bağlantısı olabilir?
GÖK KUBBENİN ALTINDA HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK.