İbre Büyükerşen

CHP'nin Köşk adayı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gibi... CHP'li belediyeler de, Büyükerşen'i işaret etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2014 Güncelleme 15 Haziran 2014, 00:11
İbre Büyükerşen

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediyeler, Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba'nın organizasyonu ve ismi CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in evsahipliğinde Eskişehir'de buluştu. Bugün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı toplantıda Büyükerşen'den CHP'li belediye başkanlarına ilginç öneriler geldi. Büyükerşen toplantıya katılan 234 belediye başkanına "Eskişehir modeli; kendin pişir kendin ye" önerisinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU DA KATILACAK
Şehir Opera salonunda "büyük buluşma" adıyla yapılan belediye başkanları toplantısına katılan birçok CHP'li belediye başkanı Köşk adayı için Büyükerşen'i önerdi. Bu arada Kılıçdaroğlu, dün Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde SP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Mustafa Kamalak ile görüştü. Daha sonra sanatçılar ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.