Onlar da çocuktu

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Türkiye'yi yöneten Başbakan Erdoğan ve Bakanlar Kurulu'nun çocukluk fotoğrafları, dün sosyal medyaya damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2014 Güncelleme 23 Nisan 2014, 01:50
Onlar da çocuktu

İÇİNDEKİLER

Anadolu Ajansı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay ile diğer bakanların çocukluk fotoğraflarını, "Türkiye'yi Yöneten Siyasetçilerin Çocukluk Fotoğrafları2" başlıklı seçkide paylaştı. Fotoğraf seçkisinde, hayatını anlatan "Usta'nın Hikayesi2" adlı belgeselde çocukluğunda hareketli olduğunu, sokaklarda çelik çomak, uzun eşek ve yakartop, evde ise dama, dokuz taş gibi oyunlar oynadığını, kandillerde kule oluşturup ateş yaktıklarını, Rize'de çay ve fındık topladığını dile getiren Başbakan Erdoğan'a ait kare de yer aldı.

O YILLAR SU GİBİ AKIP GEÇTİ

Başbakan yardımcılarından Ali Babacan, çocukluk yıllarının çok özel olduğunu söyledi. Beşir Atalay da, o yılların artık çok geride kaldığına dikkat çekti. Birçok bakan, çocukluk yıllarının hızla geçtiğini belirtti.