Millet meydanı

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da 2 milyon kişiye seslendi. Türkiye üzerinde hain planları olan dış ve iç güçlere, 'Hodri meydan' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2014 Güncelleme 24 Mart 2014, 00:00
Millet meydanı

İÇİNDEKİLER

AK Parti, seçime bir hafta kala en büyük mitingini Yenikapı'da yaptı. Yeni düzenlenen meydana sığmayan 2 milyon kişilik gövde gösterisi dünyayı şoka uğrattı. Montaj kasetlere de Yahudi güdümündeki medyanın yalan haberlerine aldırmayan millet, otomobil, otobüs, metrobüs, metro, Marmaray ve teknelerle Yenikapı'ya aktı. Başbakan milyonlara "Bugün bir kez daha tuzakları, oyunları bozuyorsunuz" diye seslendi:

MHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Siyaset birinci parti olmak için yapılır. Ey CHP'ye gönül veren kardeşlerim. Hep böyle arkadan mı geleceksiniz? Hep birinci parti olmayacak da arkadan nal mı toplayacaksınız?

PENSİLVANYA GÖR BUNU

Unutmayın, kişi sevdikleri ile beraber haşrolunacaktır. Pensilvanya, sen Bahçeli ile sen Kılıçdaroğlu ile haşrolunacaksın. Ama biz de işte bu meydandakilerle haşrolunacağız. Aramızdaki fark bu...

İstanbul, canım İstanbul, varsın birileri montaj desin. Kılıçdardoğlu bak bu montajı nasıl yaptık. Güzel mi. Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri montaj desin. Taşıma desin. Bu muhteşem coşkuyu küçümsesin. Ama burayı izlesin...

Ama Pensilvanya'nın izlediği gibi değil. Onlar mahremleri izliyor. Onlar ahlaki olmayan şeyleri izliyor. Ama burası güzellikleri izliyor. Ama burası ülkemin aydınlık yarınlarını izliyor. Bugün tarih yazıyorsun, bir kez daha tuzakları bozuyorsun İstanbul.

CHP yolsuzlukların belediyesi. CHP, Kılıçdaroğlu sen bu işten anlamazsın. Şöyle bir cemaziyelevvelinizi bir okuyun. Seni zaten SSK'dan tanıyoruz. Şimdi biliyorsunuz. Pozlar veriyordu. Yolsuzluk klasörü. Böyle şeyler olacağını da zannetmiyordu o zaman. Kimin klasörü bu. Şu anda İstanbul'da büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterdikleri zatın.

DERS VERECEĞİZ

Ya şu medya. Açık söylüyorum. Başta Doğan Grubu olmak üzere, açık söylüyorum, Ciner grubu olmak üzere, buna benzerler. İsimlerini diğerlerinin vermeyeceğim. Utanmadan sıkılmadan kalkıp şu anda bu olaylarda bize karşı yapılan haksızlıkları savunur durumdalar hala. 30 Mart'ta sadece onlara değil, hani bu telefonları dinleyenler var ya, Pensilvanya var ya en önemli dersi ona vereceğiz. Bunların dershanelerine gidenler varsa yavrularımızı lütfen oralardan alın. Yıllarca bunlar bizi sömürdüler ya. Sülük gibi sömürdüler.

İYİ NİYET KURBANIYIZ

İyi niyetimizin kurbanı olduk. Başörtülü kızlarımızın üniversiteye giderken başlarını açmaları noktasında fetva veriyor beyefendi. Niye. Çünkü 28 Şubatçı generaller onu istediler. Ya sen nasıl hocasın be. Akşam başka sabah başka. 5 ay önce duadan bahsediyor. 5 ay sonra aynı cümlelerle bedduadan bahsediyor. Müslüman Müslüman'a beddua eder mi ya.

İşte görüyorsunuz meydanlarda kin, nefret, öfke, ayrımcılık dili ile konuşuyorlar. Ama bizim kitabımızda kin yok, nefret yok. Faiz lobisi vaiz lobisi çalışıyor mafya çalışıyor yine bizi çökertemiyorlar. Milletin doğruları Allah'ın izni ile dimdik ayaktayız.

SÜLÜK FAZİLETLİ

Pensilvanya'ya sülük benzetmesi yapan Erdoğan, "Bunlarınki sülük faziletli. Sülük zararlı kanı emer. Bunlar bizim helalimizi yediler. Sadaka, zekat, kurbanlık ve adak deyip yediler" dedi.