Emrullah Turanlı: Tamamen iftira

Taş yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Bir şey söylemek için kelimeler yetmiyor. Ancak ifadem şudur; suçların tamamı asılsız, cahilce hazırlanmış, mantıksız. Hiçbir şeyden habersiz tamamen iftira olan bir hadisedir." dedi.

Giriş Tarihi 19 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 19 Aralık 2013, 23:14

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlardan Emrullah Turanlı, sorumluların er ya da geç hesabını vereceğini söyledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Taş yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Oğuzhan Usta ve Okay Dikmen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı.

Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Turanlı, "Bir şey söylemek için kelimeler yetmiyor. Ancak ifadem şudur; suçların tamamı asılsız, cahilce hazırlanmış, mantıksız. Hiçbir şeyden habersiz tamamen iftira olan bir hadisedir. Amaçları var, bizimle ilgili iddia edilen suçların tamamını dosyaya koyduk. İlgililer de uygun görüp bizi serbest bıraktı. Zalimlerin zulmü sürelidir. Bu zulmü yapan, planlayan, yapamaya çalışan ahlaksızlar er geç hesabını verecektir." dedi.

Turanlı'nın konuşması sırasında gözlerinin dolduğu ve konuşmakta zorluk çektiği gözlendi.