Dünya starı

Geçtiğimiz haftaki fotoğrafıyla olay yaratan Ajda Pekkan, tüm dünyanın dikkatini çekti. İngiliz, Alman ve İsveç basını 71 yaşındaki Süperstar’ın genç görüntüsünden övgüyle bahsetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2017 Güncelleme 18 Kasım 2017, 02:20
Dünya starı

İÇİNDEKİLER

İlerleyen yaşına rağmen koruduğu kusursuz fiziği ve genç görüntüsüyle ülkemizde sürekli gündem olan Ajda Pekkan'ın şöhreti Türkiye sınırlarını aştı. Geçtiğimiz hafta instagram'da paylaştığı fotoğrafıyla gazete manşetlerini süsleyen Süperstar'ın genç görüntüsü tüm dünyanın dikkatini çekti. Ajda Pekkan'ın haberini ilk yapan İngiltere'nin ünlü Daily Mail gazetesi oldu. Gazetenin internet sitesinde ünlü şarkıcının genç görünümü övüldü ve haberde "Kaç yaşında?" başlığı kullanıldı.



Alman basını, Ajda Pekkan'ın fotoğrafını paylaşarak yaptığı habere "İnanılmaz, bu kadın 71 yaşında" başlığı attı.

YAŞINA İNANAMADILAR!
Daily Mail'in ardından yine İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Daily Star ve Daily Mirror gibi daha birçok İngiliz medyası Süperstar'ı manşetlerine taşıdı. İngiltere'nin ardından ise Almanya'nın da aralarında bulunduğu ülkelerin en yüksek tirajlı gazetesi 'Bild' gibi birçok yayın organı, Ajda Pekkan'ın yıllara meydan okuyan güzelliğinden bahsetti. İngiltere ve Almanya derken ilerleyen saatlerde Belçika, İsveç, İspanya, Estonya, Romanya basını da Süperstar hakkında "Bu kadının 71 yaşında olduğuna inanmak imkansız" başlıklı haberler yaptı.



İngiltere'nin en çok satan gazetelerinden The Sun, internet sitesinde 71 yaşındaki Pekkan'ın her gün kebap yiyerek genç kaldığını yazdı.

'KEBAP YİYEREK GENÇ KALIYOR'
Bazı yabancı gazeteler ünlü sanatçının çocuk sahibi olmak istediğine de yer verdi. Süperstar'ın "Yemek şeçimi yapmıyorum. Kebap ve balık yemeyi çok seviyorum." Yürüyüş yapıyorum ve bol su içiyorum. Güne, tarçın-limonbal karışımı eklenmiş bir bardak su içerek başlıyorum" sözleri de yabancı basında geniş yer buldu. Bu arada Ajda Pekkan'la ilgili en ilginç haberi ise The Sun yaptı. İngiliz gazetesi, Süperstar'ın her gün kebap yiyerek genç kaldığını yazdı. Bu haberler karşısında oldukça gururlanan Ajda Pekkan için ise "Sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın Süperstar'ı olduğunu ilan etti" yorumları yapıldı.



Romanya basını da diğer yabancı yayın organları gibi Ajda Pekkan'ın fotoğrafını paylaşıp "Bu kadının 71 yaşında olduğuna inanmak imkansız" yorumları yaptı.



Estonya
basını, Ajda Pekkan'ın ilerleyen yaşına rağmen çocuk istediğinden bahsetti.



Evinde yemek yaparken çektirdiği bu kareyi geçtiğimiz hafta instagram'da paylaşan Pekkan, fiziğiyle olay yaratmıştı.