Orman’ın sultanı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın aşkına jestleri bitmiyor. Sevgilisi Ulviyya Alex’i geçtiğimiz ay Bodrum’daki otelinde ağırlayan Orman, şimdi de Azeri manken için Çırağan Sarayı’nda geceliği yaklaşık 4 bin TL’lik lüks bir oda tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 02:04
Orman’ın sultanı

İÇİNDEKİLER

Yaz aylarında Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, jest adamı olup çıktı... Taraftarı yaptığı transferlerle havalara uçuran Orman, yabancı sevgilisinin ayağını da yerden kesiyor... Geçtiğimiz ay Ulviyya Alex'e Bodrum'da sahibi olduğu otelde tatil yaptıran başarılı başkan, aşkı için bu kez kesenin ağzını açtı.



CEBİNDEN 60 BİN TL ÇIKACAK
Fikret Orman, İstanbul'da yeni bir eve taşınacak olan yabancı sevgilisinin bu süreçte rahat etmesi için Çırağan Sarayı'ndaki lüks bir odayı 15 günlüğüne tuttu. Boğaz manzaralı odayı geceliği yaklaşık 4 bin TL'ye tutan başkanın cebinden aşk jesti için yaklaşık 60 bin TL çıkacak. Bu arada geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla İtalya'ya giden Ulviyya Alex, önceki akşam lüks oteline yerleşti. Azeri asıllı Ukraynalı manken, Çırağan Sarayı'ndaki anlarını da sosyal medyadan paylaşarak herkese havasını attı.


MODEL AŞKINA SARAY JESTİ


İkilinin aşkı, sosyal medyada paylaştıkları bu fotoğrafla
ortaya çıkmıştı.


Takvim MAGAZİN/ÖZEL