Derici’den haber var!

Giriş Tarihi 26 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2017, 17:06
Derici’den haber var!

İÇİNDEKİLER




Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 16 gündür yoğun bakımda tedavi altında olan İrem Derici'den haber var.




Ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneden, Derici'nin son durumu hakkında canlı yayında bilgi verildi.

Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda olan İrem Derici, yoğun bakımdan çıkartılıp normal odaya alındı. Ancak ziyaret yasağının devam ettiği öğrenildi.



Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bilgi verdikten sonra, yoğun bakımdaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüde, Derici'nin yorgun olduğu ve el salladığı görülüyor. Ünlü şarkıcı İrem Derici, bir süredir özel bir hastanenin yoğun bakımında bağırsak enfeksiyonu tedavisi görüyor. Derici, dün sosyal medya hesabından hayranları için son durumunu içeren bir mesaj yayımladıktan sonra, şimdi de yoğun bakımda yatarken ki halini hayranları ile paylaştı.İrem Derici, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuş, sevenlerine içini dökmüştü. Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:



'Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar,boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!'



İYİ GECELER BENİM DEV AİLEM
"Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır... İYİ GECERLER BENİM DEV AİLEM!"



Derici'nin bu açıklamalarından sonra sevenlerinden destek mesajları yağdı.