Benim paramla hayatını yaşıyor

Sevgilisi Uğur Akkuş’un eşi Gonca Hanım, ‘Ebru, yıllarca kurduğum hayatın geldi tepesine oturdu. Benim şoförümle gezip benim paramla alışveriş yapıyor’ dedi ve ekledi: ‘Onun derdi para!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 01:52
Benim paramla hayatını yaşıyor

İÇİNDEKİLER

Mutlu yuvası Ebru Şallı yüzünden dağılmak üzere olan Gonca Akkuş, dün sabah katıldığı 'Duymayan Kalmasın' programında şok açıklamalarda bulundu. İki çocuğunun babası Uğur Akkuş'un "Boşanma davası 3 yıl önce" iddiasını yalanlayan acılı eş, "İhaneti öğrendiğim zaman yani yaklaşık 1 ay önce ben açtım davayı" dedi. Eşinin ünlü sunucuyla tanıştıktan sonra bambaşka bir insana dönüştüğünü söyleyen Gonca Akkuş, ekledi:


Şallı'nın geçtiğimiz gün Zorlu Center'da çekilen bu fotoğrafında yanındaki kişi, evli sevgilisi Uğur Akkuş'un eşi Gonca Hanım'ın şoförü çıktı!

'BUNUN ADI ZİNADIR'
"Uğur'la evlendiğimizde cebinde 10 TL'si yoktu. Her şeyi sıfırdan birlikte kurduk. Şimdi Ebru Şallı, yıllarca kurduğum hayatın tepesine geldi oturdu. Benim paramla alışveriş yapıyor, benim şoförümle geziyor." Şallı'nın eşiyle olan ilişkisini 'seviyeli' olarak tanımlamasına da isyan eden acılı eş, "Evli bir adamla ilişkinin adı sadece zinadır. Zina, toplum önünde normal bir şeymiş gibi gösterilemez" dedi.

'EBRU SAF BİR KIZ DEĞİL'
Ebru Şallı'nın eşi tarafından kandırıldığına da inanmayan Gonca Akkuş, şöyle dedi: "Ebru Şallı, 17 yaşında saf bir kız değil. Feleğinden çemberinden geçmiş, hapse girip çıkmış, başından evlilik geçmiş, birçok sevgilisi olmuş 40 yaşında bir kadın. Onun kandırılmış olabileceğine inanmıyorum." Gonca Hanım, eşinin aldığı geçici velayet nedeniyle de biri 1 buçuk diğeri ise 4 yaşındaki çocuklarıyla görüşemediğini söyledi ve ekledi: "Uğur'un tek derdi, bana tek kuruş vermeden benden boşanmak."

FOTO SKANDAL
Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya ait olduğu öne sürülen çıplak fotoğraflar için şu şok sözleri sarf etti: "Fotoğraflar, sosyal medyaya düşmeden önce eşim bana bunları gösterdi. Ebru Şallı, bu fotoğrafları eşime yollamış olabilir. Ebru için üzüldüm. Eşime de 'Eğer bunu sen yaptıysan yazıklar olsun, iki tane çocuğun var' dedim.



'EŞİME HALA AŞIĞIM'
5 yıllık aşkın ardından evlendiği Uğur Akkuş'tan 2 çocuğu olan Gonca Hanım, tüm olanlara rağmen eşine halen aşık olduğunu itiraf etti. Boşanmakta ısrarlı olan genç kadın, nedenini ise şöyle açıkladı: "Böyle bir ahlaksızlığın içerisinde ne ben ne de çocuklarım olamaz."