Zirvede start

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu sene de reytinglerin hakimi olacağını ilan etti. atv’nin fenomen dizisi, önceki akşam ekrana gelen sezonun ilk bölümüyle en çok izlenen yapım oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 02:02
Zirvede start

İÇİNDEKİLER

ATV'NİN reyting şampiyonu dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni sezona da kendi gününde bomba gibi girdi. Bu sene de reytinglerin hükümdarı olacağını ilan eden dizi, yeni sezondaki ilk bölümüyle tüm kişilerde 7.11 izlenme oranı ve 21.54 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 7.74 izlenme oranı ve 21.89 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

NEFESLER TUTULDU, GÖZLER HIZIR'DA...
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', sosyal medyada da olay yaratarak en çok konuşulan listesine girdi... Yeni sezon ilk bölümünde işleri kardeşi İlyas'a bırakan Hızır'ın planı, istediği gibi gitmedi. Final sahnesinde Hızır Çakırbeyli'nin kızı Zeynep öldürüldü. Herkesi gözyaşlarına boğan bu final sahnesinin ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise EDHO seyircisini meraklandırdı... Şimdi herkes Hızır'ın kızının intikamını nasıl alacağını merakla bekliyor...

HUZUR KISA SÜRDÜ
Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem Çakırbeyli, Hızır'la kendisine her şeyden uzak bir hayat kurduğu için çok mutluydu. Ta ki kızı Zeynep öldürülene kadar.



ÇAKIRBEYLİ ANA HABERDE
Dizinin başrol ismi Oktay Kaynarca, nam-ı diğer Hızır Çakırbeyli, önceki akşam sürpriz yaptı. ATV Ana Haber'in bir bölümünü sunan Kaynarca, performansıyla da büyük beğeni topladı.



HARVARD'DA İZLEDİ
Harvard Üniversitesi'ni kazanarak tüm dizi ekibini gururlandıran Ece Hakim, kendi ölüm sahnesini ABD'deki okulundan izledi. Ece Hakim, Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca gibi tüm ekip arkadaşlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.