Rezalet büyüyor!

Bodrum’da bir teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Konuşulanlara göre Burcu Başoğlu’nun ilk evliliği de amcası yüzünden bitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 02:01
Rezalet büyüyor!

İÇİNDEKİLER



E
şi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında "Sevgilim diye yazdıkları kişi benim öz yeğenim, böyle bir şey olabilir mi?" diyen Başoğlu'nun Karadayı ile yıllardır birlikte olduğu iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre 49 yaşındaki oyuncu, yeğeniyle kirli ilişki yaşamaya Karadayı 15 yaşındayken başladı.

YÜZ KIZARTAN İDDİALAR
Kendisinden 15 yaş büyük amcasıyla yıllarca gizli gizli birlikte olduğu öne sürülen ve eşi Sarkan Kabadayı tarafından boşanmak için mahkemeye verilen Burcu Kabadayı hakkında da sosyal medyada bazı dedikodular dolanıyor.

Eşinin 2 milyon dolar tazminat talep ettiği Kabadayı'nın iddiaya göre ilk evliliği de amcasıyla yaşadığı 'ensest ilişki' yüzünden bitti.