Orman’ın Alex’i

Beşiktaş’ın çapkın başkanı Fikret Orman kalbini Azeri kökenli manken Ulviyya Alex’e kaptırdı. Fanatik Beşiktaşlı olan Alex’le Yunanistan tatiline çıkan Orman’ın aşk pozları ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 09:35
Orman’ın Alex’i

İÇİNDEKİLER



G
eçtiğimiz yıl Ukrayna'daki bir gece kulübünde iki güzelle eğlenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hızına yetişilemiyor… Çapkınlıklarıyla ünlü Orman, şimdi de gönlünü Azeri asıllı Ukraynalı model Ulviyya Alex'e kaptırdı.


Güzel modelle bir süredir gözlerden uzak aşk yaşayan başkan, önceki gün yakayı ele verdi. Alex'le lüks motor yatına atlayıp Yunanistan sahillerini dolaşan Orman'ın aşk kaçamağı sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. 30 Haziran'da sevgilisiyle Korinth Kanalı'nı geçen başkan, gezi esnasında da instagram'da fotoğraf paylaştı.


YİNE FAKA BASTI
Alex, aynı saatte aynı yerden kanal manzarasının fotoğrafını instagram'a yüklerken ikilinin birlikte çekilen karesi de çok geçmeden internete düştü.

Bu arada aşkının gizli kalması için elinden geleni yapan Orman, Ukraynalı modeli takip etmezken Alex, çapkın başkanı sosyal medyada takip ediyor. 4 yıldır İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Alex'in ne zamandan beri Orman'la birlikte olduğu ise muamma…


FORMASI BİLE VAR
Modellik kariyerini ülkemizde sürdüren ve fanatik Beşiktaşlı olan Ulviyya Alex, takımının maçlarını kaçırmıyor. Orman, sevgilisine adının yazılı olduğu Beşiktaş forması dahi hediye etmiş.