Jest saati!

Mesut Özil, kaleyi içten fethetti. Yıldız futbolcu nişanlısı Amine Gülşe’nin annesi Gülter Hanım’ın doğum gününü unutmadı. Müstakbel kayınvalidesinin İzmir’deki evine çiçekler gönderen Özil, 25 bin dolarlık hediye saatiyle de centilmenliğini konuşturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 00:00
Jest saati!

İÇİNDEKİLER

Nişanlısı Amine Gülşe'yle önümüzdeki yaz nikah masasına oturacağı konuşulan Arsenalli Türk yıldız Mesut Özil, sevgilisinin ardından kayınvalidesi için bonkörlüğünü konuşturdu. Yıllık 7.28 İngiliz sterlinini (Yaklaşık 30 milyon TL) cebine koyan ve dünyanın en çok kazanan futbolcularından olan Özil, müstakbel kayınvalidesinin doğum gününü unutmadı. Yaz başında aşkını 1 milyon 200 bin TL'ye kiraladığı lüks tekneyle İbiza'ya götüren ünlü futbolcu, sevgilisinin annesi Gülter Gülşe'nin yaş günü için de kesenin ağzını açtı. Özil'in müstakbel kayınvalidesine 25 bin dolarlık (yaklaşık 90 bin TL) Rolex marka bir saat hediye ettiği öğrenildi.


Amine Gülşe, annesi Gülter Hanım için düzenlediği sürpriz partide Mesut'un hediyesi olan saati takdim etti.

BONKÖR DAMAT MESUT
Hediyesini sevgilisi aracılığıyla gönderen Özil, bununla da kalmadı. Yıldız futbolcu, İzmir'in Bergama ilçesinde yaşayan Gülter Hanım'ın evine sevdiği çiçeklerden de gönderdi. Yaptığı bu çifte jestle hem aşkının hem de Gülter Hanım'ın ayağını yerden kesen Mesut Özil, bu tavrıyla "Bonkör damat" dedirtti. Amine Gülşe de yeni yaşına giren annesini önceki akşam yemeğe çıkardı. Sürpriz bir kutlama düzenleyen oyuncu, annesiyle çektiği kareye de "Öpmelere doyamadığım dünyam benim, iyi ki varsın" notu düştü.

Takvim MAGAZİN/ÖZEL