Jestman Kenan

Kenan İmirzalıoğlu, romantikliğini yine konuşturdu. Ünlü oyuncu, yeni filminin çekimlerine Sinem Kobal molası verdirdi. Eşini yaş gününde Bodrum yakınlarındaki bir koyda en yakın dostlarıyla tatile götüren İmirzalıoğlu, jestlerine bir yenisini ekledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2017 Güncelleme 19 Ağustos 2017, 01:00
Jestman Kenan

İÇİNDEKİLER

Yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, yoğun temposuna rağmen eşi Sinem Kobal'ın ayağını yerden kesmeyi ihmal etmiyor... Geçtiğimiz yıl evlendiği Kobal'a yaptığı jestlerle bilinen ve hatta evlilik yıldönümünde Sinem Kobal'la Güney Amerika ve Miami tatili yapan yakışıklı oyuncu, kural bozmadı. Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ın 14 Ağustos'taki yaş günü için haftalar öncesinden hazırlık yaptı. Filmin setinden de özel izin alan Kenan İmirzalıoğlu, önce Kobal'la Çeşme'ye gitti. Ünlü oyuncu, asıl sürprizini ise önceki gün yaptı.

GÖZLERDEN UZAK KEYİF...
Bodrum yakınlarında Sinem Kobal'ın uzun zamandır gitmek istediği bir butik otele rezervasyon yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, eşinin birkaç yakın dostunu da buraya davet etti. Eşinin jestiyle havalara uçan güzel oyuncu, önceki gün otelin sahilinde hayli keyifliydi. Yeşillikler içerisindeki bir bölümde oturan çift, arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet etti.


Sık sık denize girip çıkan Sinem Kobal, fazla bronzlaşmamak için de yoğun çaba harcadı.

DOĞAN SAVAŞ/BODRUM