Tarzan ve Jane

Yasemin ile İzzet Özilhan, Boğaz’daki villalarını hayvanat bahçesine çevirdi. 2 köpekleri, ‘gine domuzu’ adlı bir kemirgenleri olan çift, 3. kakadu papağanlarını aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 02:22
Tarzan ve Jane

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının hayvansever isimlerinden Yasemin Özilhan'la eşi İzzet Özilhan'ın aile üyeleri gün geçtikçe artıyor. Minik kızları Emine ve Ela ile mutlu bir yaşam süren ikili, köpekleri chihuahua cinsi 'Mimi' ve İngiliz bulldog 'Bomonti' ile yürüyüş yaparken sık sık objektiflere yansıyordu.


Daha önce kakadu cinsi 2 adet papağan alan ikili, geçtiğimiz gün sevimli dostlarına 3.'yü ekledi. 3 papağanın toplam değeri ise 45 bin TL…

TANESİ 15 BİN TL
Doğal yaşama da meraklı ünlü çift, geçtiğimiz yıllarda da Kavacık'taki Boğaz manzaralı milyonluk villalarında 'Gine domuzu' denilen kemirgen bir hayvan beslemeye başlamıştı. Her türden hayvana evinin kapılarını açan Özilhan çifti, daha sonra da 2 adet kakadu papağanı satın aldı. Yaklaşık 15 bin TL'ye satılan ve anavatanı Avustralya olan kakadu papağanlarına gözü gibi bakan ikili, geçtiğimiz günlerde sevimli dostlarına bir yenisini daha ekledi.


Beyaz renkli papağan kolundayken eşi Yasemin Özilhan'a poz veren İzzet Özilhan'a "Karayip Korsanları filmindeki Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Deep gibisin" şeklinde espriler yapıldı.

ELLERİYLE BESLİYOR...
Bir tane daha kakadu cinsi papağan alan ünlü çift, sevimli kuşun fotoğraflarını da instagram'da paylaştı. Yasemin Özilhan, papağanları elleriyle besledi. Sosyetik güzel, sevimli papağanlara elma yedirdi. Evlerini hayvanat bahçesine çeviren Yasemin Özilhan'la eşi İzzet Özilhan'ın takipçileri de "Tarzan ile aşkı Jane" yakıştırması yaptı.