Belgeli yanıt!

CHP’li Hayrabolu Belediye Başkanı, 15 Temmuz videosu yüzünden Sinan Akçıl’ın konserini iptal etmekle kalmadı. Akçıl’a iftira atan başkana ünlü müzisyen, ‘Belgelerim elimde’ diyerek yanıt verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2017 Güncelleme 27 Temmuz 2017, 01:52
Belgeli yanıt!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin yıldönümünde vatanseverlerle birlikte tepkisini ortaya koyan Sinan Akçıl'a CHP'li Hayrabolu Belediyesi'nin ayıbı sürüyor. Akçıl'ın hain darbe girişimine tepki göstermek için sosyal medyada video paylaşmasının ardından 10 Ağustos'taki Hayrabolu konseri belediye tarafından iptal edilmişti. Bu ayıbı instagram'da duyuran sanatçıyı Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, basın toplantısında yalandı.


Başkan Fehmi Altayoğlu, Akçıl'ın asıl amacının Ankara Büyükşehir Belediyesi ile festival anlaşması yapmak olduğunu ifade ederek ortaya çirkin ithamlar attı.

'KÜÇÜK BİR DÜŞÜNCE YAPISI'
Akçıl ise "Kendisiyle sözleşmemiz yoktu" diyen Hayrabolu Belediye Başkanı'na sosyal medyadan cevap verdi: "Haftalar öncesinden belli olan konserimin millet ve vatan videom yüzünden iptal edildiği tarafıma iletilmiştir. Her türlü yazışma ve belge menajerim Tülay Özçelik'te mevcuttur. 1 buçuk ay önce 10 Ağustos konseri takvime eklenip paylaşılmıştır. Üstelik bu olayı Ankara konserlerinde sahne alacağım için yaptığımı söyleyecek kadar küçük bir düşünce yapısını Allah kimseye vermesin. Konu hukuk yolunda sonuç bulacaktır. Ne mutlu Türküm diyene ve ne mutlu doğruları söyleyene.