Eleştiri 'Yağmur'u!

Sabri Sarıoğlu’nun Galatasaray’dan ayrılması eşi Yağmur’u üzdü. Genç kadın, olay paylaşımda bulundu; Fatih Terim ve Arda Turan’a gönderme yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2017 Güncelleme 26 Temmuz 2017, 00:37
Eleştiri ’Yağmur’u!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan ayrılarak Göztepe'ye imza atan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Instagram'dan kendisine gelen eşiyle ilgili bir yorumu takipçileriyle paylaştı. Bir Göztepe taraftarının Sabri için övgü dolu yorumlarını paylaşan Yağmur Sarıoğlu, mesajın altına "İmzamı atarım net" ifadesini bıraktı.

'RESTORAN BASMAZ'
Sabri ile ilgili o mesajda, "Sabri'yi neden mi çok seviyorum? Gece yarısı restoran basmaz. Gazeteci dövmez. Kadınları aşağılamaz, mafya özentisi gibi dolaşmaz. İhanet etmez, vefalıdır. Oyna dersin oynar, küsmez..." sözleri yer aldı. Bu mesaj son dönemde adı restoran kavgasıyla gündeme gelen Fatih Terim'e ve uçakta gazeteci döven Arda Turan'a gönderme olarak yorumlandı. Sabri paylaşımla ilgili yorum yapmazken, eşinin paylaştığı mesaj şöyle: "Sabri'yi neden mi çok seviyorum... Gece yarısı restoran basmaz, gazeteci dövmez, kadınları aşağılamaz, mafya özentisi gibi dolaşmaz, özür dilemekten gocunmaz, aç gözlülük yapmaz, taraftarını utandırmaz, ihanet etmez, vefalıdır, armasını satmaz, maçta oynamamazlık yapmaz, onca dalga geçilmeye, aşağılanmaya rağmen küsmez, oyna dersin oynar, otur dersin oturur, kaptan yaparsın takar bandı koluna, çıkar dersin kırılsa da hissettirmez, 15 yıl forma giyer yine de yaranamaz, adam gibi veda bile edilmez yine de ses etmez... Ve son 15 yılda oynayan en iyi 5 Türk sağ bek söyle deseniz o listeye de her türlü girer. Benim sebeplerim bunlar ve çok merak ediyorum sevmeyenlerin sebebi ne? 15 yıl içinde bazen ortaları tribüne gidiyor, arada şut çekiyor taça gidiyor diye mi? Göztepemizle ilk maçını iple çekiyorum :) İyi geldin deli reis!"