Uçuran dedikodu!

Yaz başından beri Bodrum’daki eşi Murat Dalkılıç’ın yanına gitmeyen Merve Boluğur, ayrılık dedikoduları çirkinleşince hemen harekete geçti. Güzel oyuncu, önceki gün sevilen popçuyla Yalıkavak’ta bir araya geldi. Tekne keyfi yapan ünlü çift, böylece bir kez daha ‘Boşanmıyoruz’ dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 01:19
Uçuran dedikodu!

İÇİNDEKİLER

Aylardır evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç'ı dedikodular ayırmak yerine birleştirdi. Konserleri için yaz başından beri Bodrum'da bulunan Dalkılıç'a güzel oyuncunun eşlik etmemesi dedikodu kazanını kaynatmıştı. Boşanacakları yönündeki iddialara hep sessiz kalan ikili, "Merve Boluğur, işadamı Serdar Bilgili'nin lüks teknesinde keyif yaptı" haberiyle de çileden çıktı. Boluğur, bunun üzerine soluğu Bodrum'daki eşinin yanında aldı.

ZORAKİ BULUŞMA!
Haberleri sosyal medya hesaplarından sert bir dille yalanlayan ikili, ünlü popçunun Granada Beach'teki sahnesinden önce tekne turuna çıktı. Teknede uzun sürede vakit geçiren ünlü çift, gün boyu deniz keyfi yaptı. Yan yana denize giren Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç'tan ünlü popçu eşine göre daha neşeliydi. Hatta Dalkılıç, bir ara denizden çıkan Boluğur'a su tutarak eşini güldürdü. İkilinin bu halleri, "Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç, dedikodular çirkinleşince zoraki olarak bir araya gelmek zorunda kaldı" yorumlarını da beraberinde getirdi.


Birlikte denize giren ünlü çift, bir kez daha dedikoduları yalanlamış oldu.

Doğan SAVAŞ/BODRUM