Ekonomik gelin

29 Haziran’da Burak Özçivit’le evlenecek olan Fahriye Evcen, önceki akşam kınasını yaktı. Güzel oyuncu, damadın bastığı törende abartıya kaçmak yerine sade davrandı. Törene Sinem Kobal ile Aslı Enver de katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2017 Güncelleme 26 Haziran 2017, 00:00
Ekonomik gelin

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'le 29 Haziran'da Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki düğünle evlenecek olan Fahriye Evcen, ekonomik çıktı. Önceki akşam Gayrettepe'deki Dedeman Hotel'in teras katında kına gecesi organize eden güzel oyuncu, eğlence için lükse kaçmak yerine mütevazı davrandı. Aile üyelerinin yanı sıra Sinem Kobal, Aslı Enver ve Ebru Akel gibi ünlü dostlarının yalnız bırakmadığı kına gecesinde Evcen, kırmızı sade bir elbise tercih etti.


Tahta oturup davetlilerle fotoğraf çektiren Evcen'le dostları kırmızı işlemeli kaftanlarla poz verdi.

ARAP HAYRANLARI KAPIDA KUYRUK OLDU
Arkasından salınan tül detayıyla elbisesini hareketlendiren oyuncu, mekan süslemeleri ve davetlilere sunulan hediyelerde ise yine abartıya kaçmadı. Gecede davetlilere plastik poşetlerdeki kuruyemişler, kırmızı ojeler ve minik aynalar hediye edildi. Evcen'le doyasıya eğlenen Sinem Kobal, "Evli olmak çok güzel, aile olmak çok anlamlı. Aranızda evli olmayan varsa tavsiye ederim" diyerek güzel oyuncuyu tebrik etti. Burak Özçivit ise adet gereği kınayı bastı. Yakışıklı oyuncu, arkadaş grubuyla gittiği mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar Fahriye Evcen'le dans etti. Bir ara eline davul alan Özçivit, zeybek oynamayı da ihmal etmedi. Bu arada ünlü çiftin Arap hayranları, bulundukları oteli sosyal medyadan öğrenip Gayrettepe Dedeman Hotel'e akın etti.


Güzel oyuncu, kına gecesine katılan konuklara kırmızı oje, küçük bir ayna ve poşet içerisinde kuruyemiş dağıttı.



DAVULCU DAMAT
Kınayı basan Burak Özçivit, davulla davetlileri coşturdu. Yakışıklı oyuncu daha sonra zeybek oynayıp büyük alkış aldı.



IRINA İLHAMI
Fahriye Evcen, kına kıyafeti için Irina Shayk'tan ilham aldı. Evcen'in kıyafeti, geçtiğimiz yıl Shayk'ın bir davette giydiği Gucci marka kırmızı mini saten elbisesine göre daha az cesurdu.

Halil ÇİLİNGİR