Yahşi start

2017 Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’in açılış konserini veren Tarkan, Bakü’yü salladı. 7 yıl sonra çıkardığı “10” isimli albümüyle görücüye çıkan Megastar, 20 bin hayranını mest etti....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:52
Yahşi start

İÇİNDEKİLER

Yeni albümü '10' ile pop tutkunlarının 7 yıllık hasretine son veren Megastar, önceki akşam 2017 Formula 1 Azerbaycan Grand Prix'inin açılış konserinde farkını yine konuşturdu. Hazar Denizi kıyısındaki Bakü Şehir Pisti üzerine kurulu sahnede görsel bir şova imza atan ünlü sanatçı, Azerileri büyüledi.

ŞARKILAR BEĞENİLDİ
Son albümüyle müzik listelerini alt üst eden Tarkan, yeni hit'i 'Yolla'nın yanı sıra 'Sevdanın Son vuruşu', 'Dudu' ve 'Vay Anam Vay' gibi sevilen şarkılarını da 20 bin kişiyle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Yerli ve yabancı binlerce kişinin izlediği ünlü sanatçı, dans şovlarıyla da büyük beğeni topladı. Sevenlerinin hayranlıkla izlediği Megastar, iki saatlik performansının sonunda ayakta alkışlandı. Ünlü sanatçının bu konser için cebine 500 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 800 bin TL girdi.

GÖZLER İSTANBUL'DA
Azerbaycan Grand Prix'inde yarış severler, ABD'li müzik grubu The Black Eyed Peas ile pop şarkıcısı Nicole Scherzinger'in performansını izleme imkanı buldu. Bilet fiyatlarının 130 TL ile bin 500 TL arasında değiştiği yarışların bugünkü finalinde ise dünyaca ünlü yıldız Mariah Carey, sahne alacak. Yeni albümünün ilk konserini İstanbul'dan yaklaşık 2 bin 500 kilometre uzakta veren ünlü sanatçı; 1,2,4,5,8,9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Harbiye Açık Hava'daki hayranlarını coşturacak.

500 BİN DOLARLA ZİRVE ONUN
Bakü'deki Formula 1 Grand Prix'in açılış konserine imza atan Megastar, 500 bin dolarlık rekor ücretle kapanış konserini gerçekleştirecek olan Mariah Carey'i solladı. Tarkan, konser öncesi ve sonrasında da kendisi için tahsis edilen Bakü'deki 7 yıldızlı bir otelin kral dairesinde konakladı.