Oğuzhan’ın sultanı

1 yıldır gizli aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup, ilk kez dün Bodrum’da birlikte görüntülendi. Beşiktaşlı yıldız, sevgilisiyle tatil için ‘Esma Sultan’ isimli guleti 1 haftalığına yaklaşık 100 bin TL ’ye kiraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2017 Güncelleme 24 Haziran 2017, 00:00
Oğuzhan’ın sultanı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Demet Özdemir'le Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup aşkı, dün Bodrum'da kanıtlandı! Yaklaşık 1 yıl önce başlayan ilişkilerini bugüne kadar gözlerden uzak yaşamayı başaran genç çift, Bodrum'da çıktıkları mavi yolculukta bu kez kaçamadı.

DENİZ KIZI DEMET
Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup, dün Gümüşlük açıklarında demirli 'Esma Sultan' isimli gulette ilk kez birlikte görüntülendi. Bir grup arkadaşının da eşlik ettiği genç çift, gün boyu deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Demet Özdemir, sık sık denize girip serinlerken yıldız futbolcu, teknede arkadaşlarıyla sohbet etti. Bir ara denize baş başa giren Özdemir ile Oğuzhan, kısa süre sonra yeniden tekneye dönüp sohbete koyuldu. 'Esma Sultan' isimli teknenin günlük 4 bin euro yani yaklaşık 16 bin TL olan kirasını Beşiktaşlı yıldızın ödemesi ise "Oğuzhan'ın sultanı Demet" dedirtti.


Demet Özdemir, tatilde tek başına olan fotoğraflarını İnstagram'dan paylaştı.

İDDİALAR BOŞ ÇIKTI!
Bu arada Demet Özdemir'in adı bir süre önce rol arkadaşı Furkan Palalı ile anılmıştı. Daha önceki dizisinde birlikte oynadığı Yusuf Çim ile de uzun süreli aşk yaşayan Özdemir, Palalı ile birlikte olduğu iddialarını ise "Furkan arkadaşım" diyerek yalanladı. Dün Bodrum'da çekilen fotoğraflar ise güzel oyuncunun gerçek sevgilisinin Oğuzhan olduğunu kanıtlamış oldu.



39 metre
14 kişi kapasiteli
7 mürettebat
7 kabin
3 jakuzi
Müzik sistemi
Oturma salonu
Su oyuncakları

GÜNLÜK KİRASI 16 BİN LİRA
1 günlük kirası 4 bin euro yani 16 bin TL olan guleti kiralayan Oğuzhan, sevgilisiyle 1 haftalık tatil için yaklaşık 100 bin TL ödeyecek.


Teknede eğlenceli anlar yaşayan genç çift, aşkın ilk pozunu ise böylece vermiş oldu. İnstagramda'da 3 buçuk milyon takipçisi olan Demet Özdemir, gençlerin son dönemdeki gözdesi.

Doğan SAVAŞ